2777
2789
عنوان

دختر خالم تهدیدم کرده بیاید کمک

1032 بازدید | 48 پست

من قبلا تو مجردیم با برادر شوهر دختر خالم دوست بودم و رابطمون جدی بود اما بخاطر تفاوت فرهنگی جدا شدیم حالا من ۵ ساله ازدواج کردم و بچه دارم شوهر من رو اینجور مسائل شدیدا حساسه من امروز با دختر خالم بحثم شد هبچ حرف بدی نزدم بهش ولی ی دفعه اون برگشت گف عکسات دست منه ک با برادرشوهرم گرفتی زیاد حرف بزنی میفرستم برا شوهرت ببینه تو چی بودی من جوری نشون ندادم ک دور برادره ولی حیلی سلیطس ب نظرتون چیکار کنم نمیدونم چیزی دستشه یا ن بحث تموم شد ولی برا اینده نگرانم

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمنه.؟؟،، یاالله سیز کیمسینیز دهی  

ها

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

ن نترس جرات نداره زندگی خودشم خراب میشه

بگو مهم نیس منم اندازه همدن عکسا از کارات امار دادم ،هرجوری باهام رفتار شه رفتارمیکنم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

نقطه ضعف نده دستش

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
زندگی گذشتت ب شوهرت چ ربط داره. در ضمن دخترخالت چ اشغاله 

میدونم ولب خب مرده دیگع

ب روی خودت نبایدمیوردی

ولی سعی کن اگ امکانش هست به شوهرت بگی

جلوی خوددخت خالم میگفتی عزیزم شوهرم ازخیلی وقت پیشامیدونه

امتحانش رایگانه ولی بعدش هرچی شد وشوهرم شاکی شد زندگیتوبهم زد وازت شکایت کرد دست خودت

بهترین دفاع حمله س

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍