2777
2789

هم کسی که واقعا یه کاری کرده منت میزاره، هم کسی که منت دروغ میزاره، مثلا جلو بقیه میگه آره فلان لباسی که گرفتم براش فلان قد بود، ولی در واقع میدونین دروغ میگه، خودم که دلم میخواد دیگه اون طرف اسمم نیاره چه رسه بخواد برام کاری کنه، اونی هم که دروغ میگه که کلا خیلی اعصابمو می‌ریزه بهم

شاعر اگر سعدی شیرازی است، بافته های من و تو بازی است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مادرشوهرم بخاطرکارایی ک کرده و نکرده لحظه به لحظه منت سرم میذاره و اینقد تو چشمم نفرت انگیزه ک نگو

اینطور ادما بنظرم خیلی چندش و حال بهم زنن

چون تو زندگیشون هیچوقت بخاطر شاد کردن و خوبی به دیگران کاری انجام نمیدن

فقط برای منت گذاشتن و خوب جلوه دادن خودشون کاری انجان میدن 

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
من مادرشوهرم بخاطرکارایی ک کرده و نکرده لحظه به لحظه منت سرم میذاره و اینقد تو چشمم نفرت انگیزه ک نگ ...

کاملا حرفتو قبول دارم

من یه چی بگم دهنت وا بمونه 

عید بود جاریم و داداشش اومدن دو تومن قرض کردن از ما رفتن ماشینمون هم بردن 

گفتن بریم بیرون بگردیم سه تا دخترم داره 

هیچی دیگه هر روز من به شوهرم گفتم زنگ بزن ماشینو بیارن ماهم ادمیم تا ۱۵ روز گذشت 

خودم زنگ زدم جاریم 

برگشت به جای تشکر به ولای علی گفتش مریم خانم برید ماشینتون رو از پارکینگ همسایمون بردارید اونام شاید بخوان برن مسافرت سوئیچ دست همسایه س

گفتم باشه مغازه رو بستم رفتم خونه 

شوهرم حاضر شده بره بیاره 

زنگ زده به شوهرم داداشش 

اره ما رومون نشده به زنت بگیم اومدیم اردبیل  خونه مادرم بعد الانم رشت هستیم 

ببین چقدر قشنگ ماشین ما رو بردن تازه زنش برا من منت داره میذاره 

بعد فکر میکرده چون من سرکارم وقت ندارم نمیرم ماشین رو بیارم میگم باشه بعدا خودتون بیارید چون چند بار اینجور شده بود 

ولی اینبار من مغازه رو بستم و رفتم خونه 

اینا تیرشون به هدف نخورد 

برا من منت میذاره همسایمون نگهبان ماشین شما شده 

ببین توروخدا اومدن ماشین ما رو بردن جای تشکر اینطور میگه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من یه چی بگم دهنت وا بمونه  عید بود جاریم و داداشش اومدن دو تومن قرض کردن از ما رفتن ماشینمون ...

استغفرالله دهن ادمو باز میکنن :|