من معمولا آدم خنثایی هستم یعنی همینطوری الکی شاد یا غمگین نیستم،اما چند وقتی میشه کهیکدفعه ب صورتخودکار بدوناین که اتفاق بدی افتاده باشه ذهن من سمت چیزای منفی میره ومن خیلی ناراحت و یک دفعه بی انرژی میشم،شما دلیلشو میدونید؟ اینطوریشدین؟ یعنی افسردگی گرفتم؟ 🥺
عزیزم حتما برو از یه مشاوره مشورت بگیر و حرف بزن اگه سر یه اتفاقِ،با کمک یه مشاور کنترلش کن
اتفاقا یه جور فوبیا پیدا کردم نسبت ب پیش مشاور رفتن چون اقدام کردم قبلا و فقط هرجلسه که میرفتم بیشتر بهماسترس وارد میشد، برای همین پرسیدم کسی تجربه ای داشته که اون احظه چطوری ذهنتون ازچیزای بد دورمیکنین؟
آهنگ های شاد سمت دعا نماز خواندن برو از قهوه استفاده کن هروز یک لیوان بخور فیلم خنده دار زیاد نگاه کن ورزش هوازی استفاده کن من افسردگی داشتم پشت کنکوری بدترم کرد هعیی خدا چی بگم
اتفاقا یه جور فوبیا پیدا کردم نسبت ب پیش مشاور رفتن چون اقدام کردم قبلا و فقط هرجلسه که میرفتم بیشتر ...
باید یه چیزی پیدا کنی توی ذهنت که از اون فکره مهم تر و عزیز تر باشه، ،مثلا من اگه بخوام ب فرض مثال از کار بدی دوری کنم فکر یه عزیزی رو میارم تو ذهنم ک بگم بخاطر اون ک برات عزیزه نباید اینکارو کنی و همیشه جواب داده،یجورایی بخاطر خوشحال کردنش اون کارو انجام نمیدم، حالا شما ک فکرت درگیره با فکر کردن ب یه ماحرای دیگه ک اهمیتش بیشتره فکرتو پرت کن