2777
2789
عنوان

دوستم از دیشب داره گریه می کنه

373 بازدید | 17 پست

سلام دوستان خوبید ..دوست من با یه آقایی دوران مجردی دوست بود عشق اولش بود خیلی دوسش داشت وابسته ش بود خلاصه اون آقا تصمیم گرفت برای همیشه بره خارج .اینم هی التماس می کرد نه تو روخدا نرو بری من میمیرم اینا .بهش گفت پس صبر کن من ازدواج کنم با یکی دیگ بد برو ولی الان تنهام نذار اونم قبول کرده قسم ایه اینا خورد ک نره تا دوستم ازدواج کنه ‌اما اون نامردی کرد رفت ترکیه به دوستم گفته بود میرم یک هفته تفریح کنم میام .اون موقع واتساپ اینا نبود که راحت با اون صحبت کنه از اونجا .بد یک هفته از اون جا زنگ زد گفت من دیگ بر نمی گردم .دوست بیچارمم ب شدت افسردگی گرفت کلی نذر اینا کرد که برگرده اما برنگشت یک هفته اون .الان شده ۸ سال دوستمم الان متاهله .دیشب تو اینستا اون نامرد رو پیدا کرده اتفاقی پیداش کرده که دیده اون آقا یک زن خارجی گرفته بچم داره عکس پروفایلشون رو دیده .دوباره حالش بد شده گریه زاری می کنه هی بهش میگم ولش نکن فکر کن اصلا نبوده به فکر زندگیت باش میگه سخته بخدا دست خودم نیس چرا باید بد ۸ سال میدیدم زن بچه داره هی به خودش لعنت می فرسه چرا اینستارو نصب کرده بچه ها ببخشید طولانی شده حالا بگید دیگه من چ طوری دلداریش بدم آروم شه خیلی داغون شده از دیشب.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیش خوبه ؟ بچه داره؟ ول کن بابا گذشته گذشته 

ن بچه نداره زندگیش بد نیس والا دقیقا منم بهش میگم گذشته میگه دست خودم نیس از این ناراحته چرا بد ۸ سال این جوری باید میدیدش.

این رابطه ها یعنی چی خدایا خودت کمک کن . همش شده خیانت یعنی چه که زن شوهردار دنبال مرد متاهل گریه ک ...

عشق اولشه عزیزم بخاطر این گریه نمی کنه چرا ازدواج کرده میگه چرا جلوی چشمام ظاهر باید ظاهر میشد اینستارم حتی دیشب کلا پاک کرد

می گفت ّّّّّّّبذار هر وقت متاهل شدم برو اون وقت دیگ من تنها نیستم اما اون لعنتی نموند تا این ازدواج ...

ببین مسولش که اون آدم نبوده که نمونده اون ازدواج کنه

بلکه تا ده سال دختره ازدواج نمیکرد اون باید می موند

بعدشم الانم ک ازدواج کرده فکرکنه مونده و همون شده

چه فرقی داره اخه

ببین مسولش که اون آدم نبوده که نمونده اون ازدواج کنه بلکه تا ده سال دختره ازدواج نمیکرد اون باید می ...

اون نامرد خودش قبول کرده بود قسم خورده بود تا چند سال هر وقت ازدواج کردی میرم .اینم باور کرد .تو این چند سال کلا فراموشش کرده بود اما از دیشب دوبارمثل جنازه شده .میگه گاش نمیدیدمش

چه مضخرفه دوستت...چه بهونه های الکی. .اون طرفم مجبور شده گولش بزنه بسکه آویزوون بوده!!!حالاهم اتفاقی ندیده سرچش کرده دیده

بهتره به زندمیش و شوهرش فکر کنه...نه اینکه در ظاهر به شوهرش و تو ذهنش به عشقش فکر کنه!!!اینم خیانته عزیزم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....