2777
2789

عزیزم اول باید بی خیال بشی تا بد غذایی ش خوب بشه یک هفته دوهفته غذا نخوره می ارزه که بعدا خوب بخوره ،غذا جلوش بزار یکم بازی و بریز بپاش کنه هر چند قاشق که اجازه داد خودت بش بده در حال بازی با غذا ،غذا خورد خورد نخورد جم کن بش خورد خورد غذا نده بزار گشنش بشه ،براش آب قلم و پای مرغ و سویق و کره محلی با شیر پرچرب و خامه و چهار مغز موز ،خرما ،شربت مولتی کیندر زینک ،بزار تو رژیم غذاییش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چی تاثیر داره؟

وآسه افزایش وزن و محکم شدن استخوان بچه ها خوبه من بهش میدم وزن بگیره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تو چی تاثیر داره؟

عرق یونجه برای اشتها خوبه اما نمی‌دونم ضرری داره یا نه بهرحال چون گیاهی هست .

انشاالله بچت خوب بشه عزیزم و کیف کنی از خوردنش.

من خودم دخترم ۷ماه و نمیشه از ۴ماهگی دارم بش میدم ولی ۲۰روزی هست بدغذا شده اولا خیلی حرص می‌خوردم و دقیقا بچه اونقدری میفهمید و لج میکرد،منم چندروزه رو خودم کار کردم بی خیال بشم .میگن هرچی بیشتر اصرار کنی بدتره