2777
2789
عنوان

پشت کنکور بمونم خوبه؟؟

477 بازدید | 62 پست

امسال اونجور ک میخاستم نخوندم 

تو این زمان کمم رشته ای ک بخامو نمیارم 

پشت کنکور بمونم بده؟؟کسیو میشناسین پشت کنکور بوده رتبش بهتر شده باشه؟؟

خودم میگم چون دیگ مدرسه ندارم اذیت نمیشم اونقد 

مشاورم‌میگیرم ب احتمال زیاد

از ی طرفم میگم اگ شل بزنم ی سال عمرم رفته😢خودم دوست دارم برم کلاس کامپیوتر اخه علاقه دارم ولی میدونم مامانم مخالفت میکنه

الان رشتم تجربیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه الان حس خوندن نداری

سال دیگه هم مطمعن باش نخواهی داشت

دیدم کسایی که وایسادن رتبشون بهتر شده اما کسایی بودن که همیشه پرتلاش و با پشتکار بودن. یه سال که موندن درواقع براشون مرور بیشتری صورت گرفتا

اگه امسال خواستی بمونی و واسه کنکور سال دیگه بخونی حتما رشته تجربی نخون برو رشته ریاضی بخون و کنکور بده .برو رشته کامپیوتر ی دانشگاه خوب چون الان و آینده از آن کامپیوتر ه.رشته تجربی بدرد نمیخوره.پزشکیشم مازاده

اگه الان حس خوندن نداری سال دیگه هم مطمعن باش نخواهی داشت دیدم کسایی که وایسادن رتبشون بهتر شده ام ...

ن بحث حس خوندن نیس امسال بی برنامه جلو رفتم خودم‌میدونم رشته خوب قبول نمیشم 

ببین به عنوان کسی که تجربش کردم دارم بهت میگم به حرف کسایی که میگن چ میدونم بشین سال بعد گوش نده. پشت کنکور موندن و فراموش کن،این یک ماهو بشین مرگ بار بخون اصلا زیر باره درس له بشو اصلا مگه چی میشه؟ولی پشت کنکورنمون......تصمیم با خودت

40 روز زمان کمی نیستا

کنکور تجربی ثبت نام کردی؟

خب تو که کامپیوتر دوست داری چرا ریاضی ثبت نام نکردی؟

من خودم تجربی ام

امسال نخوندم چون نظرم عوض شد دیدم تجربی دوست ندارم. مهندسی کامپیوتر دوست دارم. بعدم افسردگی گرفتم

الان تو نهایی هام موندم ولی خب بتونم یکمم کنکوری میخونم

شاید اوردم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
برا جبران‌ چیزایی ک‌نخوندم کمه ب نظرم🤦🏻‍♀️

تو بخون تو گوشیتو خاموش کن 

تو ی تو این 40 روز فقط به درس فکر کن

بعد مرداد بیا نتیجه رو بهم بگو 

دختر خوب ی سال از عمرته هااا

قشنگ امشب ی برنامه 40 روزهه بنویس 

30 روز فقطططط درسا 

10 روز جمع بندی 

خود گشت کنکور موندن یعنی 1 سال زندگیتو هدر دادی البته عیبی نداره ولی اگه میخوای بری کامپیوتر میشه گفتش که دیره چون درسای اونا کاملا متفاوته و برا کامپیوتر رفتن باید سررشته ای هم داشته باشی و برنامه نویسی رو تا حدودی بلد باشی و گرنه کارت لنگ میمونه و این برنامه نویسی یه چیزی که خودت بیاد دنبال بری و اکتسابی و اکثر کلاس ها کاملا بی فایدن و فقط پولت تو جوب میره میتونی همون تجربیو بزنی  ولی بازم به نظرم 1 سال عمرت ممکته هدر شه