2777
2789

دلم گرفته اصن فامیل و دوست بدرد بخور مدعریم امروز بعد عمری بعد هفت سال رفتم خونه مامانبزرگم (مادری) دوتا داییام دعواشون شد و اعصابمون بهم ریخت سمت پدریم که انگار ارثشونو خوردبم طلبکارن هیییببب

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته عقد کردیم جایی تو تبادل نظر های نی نی سایت نیست من نگفته باشم از خانوادم دور شدم و دارم غصه میخورم و با خودم میگم عجب غلطی کردی ازدواج کردی مامانم خیلی خیلی بهم گفت نرو ازم دور میشی اما عین خیالم نبود الان فهمیدم مامانم چی میگفت همش غصه میخورم انقد غصه میخورم که شبا نمی‌فهمم کی می‌خوابم اینجا خیلی تنهام و تو غربتم آدم درونگراییم و رفت و آمد هم ندارم خیلی تنها شدم خیلی زیاد شوهرمم همش سر کارع

با عشق ازدواج کردیم همه میگن چیزی نیست اما من دارم داغون میشم همه اونجا من اینجا تنها 

میفهمم سخته ولی خب اگه همسرت خوبه سعی کن خودتو وفق بدی.من خودم مجردم ولی خب بخوام ازدواج کنم باید همه سختی های بعد ازدواج رو به جون بخرم

میفهمم سخته ولی خب اگه همسرت خوبه سعی کن خودتو وفق بدی.من خودم مجردم ولی خب بخوام ازدواج کنم باید هم ...

راه دور نری حالا البته هر کسی یطورع اما من دارم داغون میشم امیدوارم با آدم درست ازدواج کنید و خوشبخت باشید .

راه دور نری حالا البته هر کسی یطورع اما من دارم داغون میشم امیدوارم با آدم درست ازدواج کنید و خوشبخت ...

قربونت عزیزم.نه راه دور که نمیرم ولی یکی دو ساعت خیلی دور نیست برای من.ولی خواهرم با 8 9 ساعت فاصله از ما ازدواج کرد اون واقعا خیلی سخت تره