2777
2789
عنوان

خانه سالمندان

2564 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان وقتتون بخیر 

من پدربزرگم 90 سال به بالاس و خونه داییم میمونه داییم نمیذاره کسی نگهش داره میگه خودم نگهش میدارم خودشم سرکاره زن داییم و بچه هاش خیلی اذیتش میکنن چند روز ی بار یکی دو لقمه میدن بهش درو روش قفل کردن عصاشم گرفتن نمی‌ذارن بلند بشه الان دیگه کلا از پا افتاده 

اب و غذام ک گفتم هیچی بهش نمیدن 

درم ک بستن نمیتونه بره دسشویی و وقتی خودشو خیس میکنه ازش عصبانی میشن کلی حرف بد میزنن بهش ک چرا کردی 

الان با خالم تصمیم گرفتیم ک اگه نمی‌ذارن ماهم نگهش داریم حداقل ببریم سالمندان 

میدونین شرایطش چجوریه؟؟ هزینش؟ 

من یه مدت میرفتم یه خانه سالمندان که خیلیییییی بها میدادن به سالمند.از نظر تغذیه،شادی،رفتار درست،رسیدگی پزشکی و.... عالی بودن.ولی جای دیگه هم بود که خیلی بد بود.بستگی به مرکزش داره.هزینه هم نمیدونم

دلم گرفت برای پدربزرگت

خیلی دلم واسه این آدما میسوزه 😓

پدربزرگ من حدود یه ساله آسایشگاه هست😓اطراف شهریاره ماهی پنج تومن ولی هزینه دارو دکتر پوشک اینا هم جداست ملاقات هم داره هرموقع بخواین

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مدت میرفتم یه خانه سالمندان که خیلیییییی بها میدادن به سالمند.از نظر تغذیه،شادی،رفتار درست،رسی ...

عزیزم خودمونم خیلی ناراحتیم حتی داییم اینا بلایی نمونده ک سرشون نیاد ولی بازم خیلی بدن خیلی 

خیلی دلم واسه این آدما میسوزه 😓 پدربزرگ من حدود یه ساله آسایشگاه هست😓اطراف شهریاره ماهی پنج تومن ...

همیشه دعا میکنم واسه خودم واس همه مسلمونا ک قبل اینکه اینجوری بشه زود بمیریم 🥺

عزیزم خودمونم خیلی ناراحتیم حتی داییم اینا بلایی نمونده ک سرشون نیاد ولی بازم خیلی بدن خیلی 

خوب چه اصراری دارن که نگهش دارن لابد دورازجون میخوان زجر کش کنندبنده خدارو

خب داییت که این وضع رو میدونه خودش نباید نگهش داره.بدتر داره عذابش میده

همیشه دعا میکنم واسه خودم واس همه مسلمونا ک قبل اینکه اینجوری بشه زود بمیریم 🥺

واقعااا 😓خدا کمک کنه به همه که محتاج هیچکس نشیم

من خیلی غصه پدربزرگمو میخورم ولی خوب مادربزرگمم پیرهست و نمیتونست نگهش داره پرستار هم که نمیشد گرفت چون آقا باید میومد و نمیشد