2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون شیر خشکیه

316 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من بچم امروز ۲۳ روزشه دیروز بردمش دکتر گفت گفت خیلی ضعیفه اصلا وزن نگرفته من با این که سز بودم از همون اول به هر سختی که بود بهش شیر خودمو دادم شیرمم خیلی زیاددشد بچمم داشت خوب وزن میگرفت ۱۱ روزگی وزنش خوب بود ولی من الان سه روزه پریود شدم شیرممم خیلی خیلی خیلی کم شده هرچی هم میخورم فایده نداره دکترش باید هر ۶ ساعت ۶۰ سی سی بهش بدی شیر خشک هر ساعتم شیر خودتو بدی ولی من ناراحتیم سر اینه بچم خیلی خیلی خیلی خیلی خوابش سنگینه هرکار ی بکنی خودتو بکشی بیدار نمیشه بارداری هم همینطور بود دلم میخواد سینمو یخوره ولی چون داریم زیاد بهش شیر میدیم همش میخوابه سیره الان هر ساعت شیرمو میدوشم به زور بهش میدم میترسم دیگه شیر خودمو نخوره خیلی حالم بده کسی تجربه ای داره احساس میکنم ازم دور شده😓😓😓😭😭😭😭😭😭

اصلا متوجه نشدم چی شد، شما ۳روزه پریود شدی،بچه از ۱۱ روزگی تا ۲۳ روزگی یعنی ۱۲ روز وزن نگرفته، چه ربطی به پریودی داره؟ 

شیرخشک چه زبطی به دور شدن داره؟ 

توی خواب به بچتون شیر بدین اگر بیدار نمیشه که شیر بخوره

توی ۱۲ روز باید نیم کیلو اضافه می کرد توی ماه اول

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر دو ساعت نزار بدون شیر خوردن باشه.ی چیزی حواست باشه ب شیشه عادت کنه ممکنه سینه نگیره.مامیشو باز کن کف پاشو ماساژ بده بیدار بشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من از همون بیمارستان شیرخشک دادم اعتقادی به شیر مادر ندارم به جز استاتر محترم تورو جون مادرتون اگ ...

عزیزم شیر خشک خیلی خاصیت داره مبدونم شیر مادر لزوما همیشع خوب نیس مخصوصا الان که پریود شدم همش ابه ولی وقتی شیر خودمو میخورد خیلی احساس عاطفی عمیق داشتم الان بچه ی اولمه میترسم دیگه مثل قبل نشه

بیشتر دو ساعت نزار بدون شیر خوردن باشه.ی چیزی حواست باشه ب شیشه عادت کنه ممکنه سینه نگیره.مامیشو باز ...

هرکاری بگین میکنم تا قبل از شیر خشک دوساعت یه بار سه ساعت یه بار خودش بیدار میشد ما هیچ جوره نمیتونیم بیدارش کنیم تایم خوابش که باشه دلی الان دکترش گفته هر ساعت تو شیشه هم شده باقاشق سرتگ هرچی که هست باید بهش شیر خودتو بدی هر شیش ساعتم شیر خشک اینم دیگه سیر بیدار نمیشه دارم دق میکنم میگم دیگه سینمو نمیگیره 😭😭😭😭

اصلا متوجه نشدم چی شد، شما ۳روزه پریود شدی،بچه از ۱۱ روزگی تا ۲۳ روزگی یعنی ۱۲ روز وزن نگرفته، چه رب ...

اره خودمم نفهمیدم دکترش گفت یازده روزگی وزن خوبی اضافه کرده فقط شیر خودتو بده تحت هیج شرایطی بهش شیرخشک نده منم دکترش روعوض کردم پیش یه دکتر دیگه که دکترخودم از بچکی بوده بردم اون گفت کی گفته این بچه اصلا وزن نگرفته تو مادر نیستی به خدا من شبا و روزا هر دوساعت بهش شیرمیدادم خواب کلا تعطیل نمیدونم چرا وزن نگرفته بود 😔😔😔

عزیزم شیر خشک خیلی خاصیت داره مبدونم شیر مادر لزوما همیشع خوب نیس مخصوصا الان که پریود شدم همش ابه و ...

شیرخشک واقعا بهتر و راحت تره، بچت رو بغل کن، ماساژ بده که اون رابطه عاطفی رو عمیق کنی

اره خودمم نفهمیدم دکترش گفت یازده روزگی وزن خوبی اضافه کرده فقط شیر خودتو بده تحت هیج شرایطی بهش شیر ...

عزیزم لازم نیست هر ساعت شیر بخوره بچه ای که وزنش مناسبه، تولدش چند بوده وزنش الان چنده؟ 

من از یک هفتگی به بعد اصلا دخترم رو برای شیر بیدار نمی کردم ، ۵ساعت می خوابید بیدار نمیشد منم شیر نمی دادم اصلا بهش توی اون ۵،۶ ساعت

هرکاری بگین میکنم تا قبل از شیر خشک دوساعت یه بار سه ساعت یه بار خودش بیدار میشد ما هیچ جوره نمیتونی ...

ب نظرم اشتباه میگ وزن تولد بچت چند بود و وزن ۱۱روزگیش؟همش ک میشه با سرنگو شیشه پس کی سینه بگیره

دکترشو عوض کن.ببین اگ سینه نگیره بعد خودتم بکشی نمیگیره ها.سرم اومده ک میگم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙