2777
2789

میتونی ببری میتونی ام نبری ولی ببریش بهتره منکه میبرم فقط نمیدونم الان دخترم ۹۶ هس باید بره پیش یک یا دو

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی ببری میتونی ام نبری ولی ببریش بهتره منکه میبرم فقط نمیدونم الان دخترم ۹۶ هس باید بره پیش یک ی ...

اگ نیمه اوله سال اینده کلاس اولیه دیگه

دختر من اسفنده....سال اینده پیش دبستانیه

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
بدبختی آبانیه نیمه دومی میشه

چرا بدبختی ؟پسر منم ۲مهر بدنیا اومد و قاعدتا یک سال عقب افتاد ولی خوب خیلی خوشحالم از این اتفاق چون از همه بچه های کلاس زرنگتر و بالغ تر و باهوش تر بود

چرا بدبختی ؟پسر منم ۲مهر بدنیا اومد و قاعدتا یک سال عقب افتاد ولی خوب خیلی خوشحالم از این اتفاق چون ...

آره خب اینکه هست الان باید بره پیش یک؟

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750
دختر من مرداد ۹۶ مهر پیش دبستانی باید ثبت نام کنم.بچه ها اجباریه؟

نه ولی بهتره بره چون بعد قبل مدرسه ازش سوال میکنن و باید بلد باشه چون میگن براساس چیزایی که بلده میفرستنش مدرسه ی خوب یا بد و تو ذهنشم میمونه خاطره ها من هنوز یادمه چقد مهدکودک خوب بود چه کارایی میکردیم

نه ولی بهتره بره چون بعد قبل مدرسه ازش سوال میکنن و باید بلد باشه چون میگن براساس چیزایی که بلده میف ...

ممنون عزیزم.من دخترم از ۴ سالگی الفبا و اعدادو یاد گرفت.تا ۱۰۰ میتونه بشماره و بخونه.اشکال هندسی و بلده.یعنی یادگیریای دیگه هم داره پیش دبستانی؟

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...