2777
2789
عنوان

پسر داییم 🥲🤦🤦

24954 بازدید | 73 پست

پسرداییم تعمیرات گوشی بلده گوشیم هنگ میکرد و خودکار از برنامه خارج میشه 

گوشیمو داشت درست میکرد و توضیح میداد بهم

یهو این اعلان اومد رو صفحه😭😂 و دیدددد

خدایاااا الان کجا خودمو غرق کنم😭😂

لعنتتت به این برنامه اخه این چه اعلانیه🥲

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خداخیلی خندیدم

اشکال نداره موعدت دسش اومد ون موقعها دور و برت نمیپلکه سر بسرت نمیذاره

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

😂بیخیال

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

وااااای 

چندسالته؟ 😂

دختر قوی، سرزنده، مهربون،زودرنج، دوستدار حیوانات، عاشق بچه ها دوست دارم لپاشونو بخورم 😁😍           به خودم قول دادم به هدفام برسم 🙌                         هر جا انسانیت ببینم خوشحال میشم                         حامی کودکان کار.                                                   عاشق فیلم و سریال هر فیلم قشنگی سراغ داشتین بهم معرفی کنید.                                                           عاشق کتاب و رمان هم هستم 😄                              عاشق گل و گیاه.                                                   دسرهای خوشمزه ای بلدم درست کنم ولی آشپزیم خوب نیست😅😂

عه 💔😂

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی