پسرداییم تعمیرات گوشی بلده گوشیم هنگ میکرد و خودکار از برنامه خارج میشه
گوشیمو داشت درست میکرد و توضیح میداد بهم
یهو این اعلان اومد رو صفحه😭😂 و دیدددد
خدایاااا الان کجا خودمو غرق کنم😭😂
لعنتتت به این برنامه اخه این چه اعلانیه🥲
به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
دختر قوی، سرزنده، مهربون،زودرنج، دوستدار حیوانات، عاشق بچه ها دوست دارم لپاشونو بخورم 😁😍 به خودم قول دادم به هدفام برسم 🙌 هر جا انسانیت ببینم خوشحال میشم حامی کودکان کار. عاشق فیلم و سریال هر فیلم قشنگی سراغ داشتین بهم معرفی کنید. عاشق کتاب و رمان هم هستم 😄 عاشق گل و گیاه. دسرهای خوشمزه ای بلدم درست کنم ولی آشپزیم خوب نیست😅😂
اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی