2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بیبی چک منفی باشه احتمال بارداری خارج رحمی نیست؟

فقط با سونو مشخص میشه اگه ساک تشکیل شده باشه یعنی امکان بارداری خارج رحمی نیست 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
فقط با سونو مشخص میشه اگه ساک تشکیل شده باشه یعنی امکان بارداری خارج رحمی نیست 

من امروز سونو شکمی شدم اصلا قصد بارذاری ندارم که فقط میگم خدایی نکردع بارداری خارج رحمی نباشه نمیدونم داخل سونو شکمی ک از رحم تخمدان کرد برای بارداری خا ج رحمی هم  همینه یا نه باید حتما سونو واژینال بشم

من امروز سونو شکمی شدم اصلا قصد بارذاری ندارم که فقط میگم خدایی نکردع بارداری خارج رحمی نباشه نمیدون ...

نه سونو شکمی فقط

منم دیشب مشکوک به بارداری خارج رحمی بودم سونو شکمی شدم ساک داخل رحم بود برای همین گفت خارج رحمی نیست

شما بارداری؟ یعنی ازمایش دادی؟

نه سونو شکمی فقط منم دیشب مشکوک به بارداری خارج رحمی بودم سونو شکمی شدم ساک داخل رحم بود برای همین ...

نه عزیزم من نامزدم کلا نمیخوام بچه الان . بیبی چکم زدم منفی شد فقط میترسم از خارج رحمی

خارج رحمی با سونو شکمی معلوم میشه؟

اگه بی بی منفی شده پس نترس دیگه چون میگن معمولا بارداری خارج رحمی بتا خیلی بالاست 

عزیزم شما اول باید ازمایش بدی از باردار بودن یا نبودنت مطمئن بشی 

اگه باردار نباشی که هیچی 

اگه باردار باشی میری سونو ساک تشکیل شده بود یعنی خارج رحمی نیست واگه ساکی دیده نشه شاید احتمال خارج رحمی باشه 

اگه بی بی منفی شده پس نترس دیگه چون میگن معمولا بارداری خارج رحمی بتا خیلی بالاست  عزیزم شما ا ...

مرسی عزیزم البته من دکترم رفتم ولی نگفتم رابطه دارم چپن نامزدم هنوز .اخه من ۴ماهه فاصله یین پریودام خیلی کم شده دکتر سونو کرد گفت تخمدان پلی کیستیک داری بعد میکم نکنه من اصن یارداری خارج رحمی دارم متوجه نشده چون من اصن درد پریودی ندارم ولی. خون ریزی دارم