2777
2789
عنوان

دستمون نمک نداره

276 بازدید | 13 پست

به هرکی خوبی میکنیم بدی میبینیم . برادرم مجرده دوسال پیش رفته بود شهرستان خونه برادرناتنیام .با دست پر کلی مرغ گوشت بخدا با اینکه مجرده گرفته بود ‌ و با اینکه اونجا سهم داره ... 

برادر ناتنیام هرکدوم دختر پسر ۱۹. ۲۰ ساله دارن .به برادرم میگن عمو ‌ 

. زن عمویه منم که اون جا بود رفته به زن داداشم گفته این مجرده چرا راهش دادین دختر مجرد داری سرش بلا میاره ‌ زن داداشمم با برادرم سر سنگین برخورد کرده که بره . برادرم تازه بعد دو سال امروز اون حرفو گفت 

‌ . بچه ها سوختم هیچی برادر عزیز من این حرفو ۲ سال بود نگه داشته بود تودلش . چرا بعضی ادما اینقدر کثیفن . 

خودشون کثیفن فکر میکنن بقیه ام مثله خودشونن . 

من برادرم از یه مادر جداییم و بقیه برادر خواهرام که بزرگتر از مان  از یه مادره دیگه که پدرمون فوت شده .  من تا زمانی خوب بودم واسشون که یک روز در میون سفره ام پهن بود اونا میومدن میخوردن به محض اینکه شوهرم گفت بسه چه خبره اینقدر مهمون شدم ادم بد . یکبار منو دعوت نکردن خونشون  ‌ 

. بدبختی اینکه بخاطر مادرم که اخلاقش تنده کل فامیل قوم خیشایه پدرم با ما لجن 

منو برادرم سعی کردیم جبران کنیم  ولی دستمون نمک نداره به هرکی خوبی میکنیم  جز بدی هیچی بهمون نمیکنه . خسته شدم از این دنیا آدماش خسته شدم بیچاره برادرم که تنهاست شاید اگه بابام بود وعضیت فرق میکرد فقط از خدا میخام بدون عذاب شکنجه کشیدن زودتر از عزیزام منو ببره از این دنیا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهر برادر ندارم.پدرمم فوت شده،مادرمم ب تازگی مریض شده باید جراحی گردن انجام بده انقدددد تنها و بی کسم ک اگه بهت بگم فقط اشک میریزی برام.منم هررررچی ب خونواده ی مادرم محبت میکنم آخر پشت سرم میگن ک نیلوفر اله و بله😔خونواده ی پدرمم ک کلا منو نمیخوان.قوی باش و فقط بچسب ب خودتو بچه هات🙏🍀کاش منم دلخوشی ای داشتم باز خدارو شکر ک همسر و داداشت هستن

نصف ضربه هایی ک ادما میخورن از فامیلع بیخیال باباغریبه ها دلسوز ترن

دلم برایه برادرم میسوزه چطور این همه حرفو تحمل میکرد  بخدا اینا از خواهر برادرایه ناتنی ام بدترن  حیف اسم خواهر برادر

خدا نکنه این حرفو نزن تو رو خدا

چرا میگی خدا زودتر تو رو ببره؟کلی آدم هستن که میخوان تو کنارشون باشی از جمله برادرت

تا حالا به این فکر کردی اگه تو نباشی برادرت زندگیش چطور میشه؟

عزیزم آدم بدذات زیاد هست این ما هستیم که باید ازشون فاصله بگیریم و سمتشون نریم

غصه نخور اینطور آدما رو از زندگیت حذف کن و فقط به فکر کسایی باش که واست مهمن 

تو شاهکار خلقتی!🕊
خدا نکنه این حرفو نزن تو رو خدا چرا میگی خدا زودتر تو رو ببره؟کلی آدم هستن که میخوان تو کنارشون باش ...

چون با هر بار حرفا نیش کنایه هاشون میسوزم اتیش میگیرم . کاش منو اذیت میکردن فهشم میدادن ولی به برادرم چیزی نمیگفتن اذیتش نمیکردن از اینکه دو سال پیش برادرم چقدر نیش کنایه حرف شنیده اذیت شده تا حالا یه کلمه ام نگفته میسوزم . کاش من اون موقعه پیشش بودم تا جوابشونو میدادم که داداش من از همه شما ادم تر مرد تره 

چون با هر بار حرفا نیش کنایه هاشون میسوزم اتیش میگیرم . کاش منو اذیت میکردن فهشم میدادن ولی به برادر ...

بخدا میدونم چی میگی منم نیش و کنایه شنیدم اشک ریختم ولی تنها راهش دوری کردن و فاصله گرفتن از همچین آدمایی هست 

فقط ازشون دوری کن ببین چطوری حال دل خودتو داداشت خوب میشه 

عزیزم بنظرم جلوی داداشت سعی نکن بروز بدی که ناراحتی عوضش طوری رفتار کن که حرفای اونا خیلی بی معنی بوده واستون

خدا بزرگه اونا هم با فاصله گرفتن شما متوجه حرفاشون میشن

تو شاهکار خلقتی!🕊
اینا از سگم بدترن بخدا سگ خوبه سگ خییییییلی خوبه سگ عالیه بخدا  کاش بجایه فامیل سگ دور برم بود

ما هم یکساله فهمیدیم وفای سگ خیلی زیادتر از فامیله،فامیل نمک میخوره نمکدون میشکونه فامیل به درد لای جرز دیوار میخوره