به هرکی خوبی میکنیم بدی میبینیم . برادرم مجرده دوسال پیش رفته بود شهرستان خونه برادرناتنیام .با دست پر کلی مرغ گوشت بخدا با اینکه مجرده گرفته بود و با اینکه اونجا سهم داره ...
برادر ناتنیام هرکدوم دختر پسر ۱۹. ۲۰ ساله دارن .به برادرم میگن عمو
. زن عمویه منم که اون جا بود رفته به زن داداشم گفته این مجرده چرا راهش دادین دختر مجرد داری سرش بلا میاره زن داداشمم با برادرم سر سنگین برخورد کرده که بره . برادرم تازه بعد دو سال امروز اون حرفو گفت
. بچه ها سوختم هیچی برادر عزیز من این حرفو ۲ سال بود نگه داشته بود تودلش . چرا بعضی ادما اینقدر کثیفن .
خودشون کثیفن فکر میکنن بقیه ام مثله خودشونن .
من برادرم از یه مادر جداییم و بقیه برادر خواهرام که بزرگتر از مان از یه مادره دیگه که پدرمون فوت شده . من تا زمانی خوب بودم واسشون که یک روز در میون سفره ام پهن بود اونا میومدن میخوردن به محض اینکه شوهرم گفت بسه چه خبره اینقدر مهمون شدم ادم بد . یکبار منو دعوت نکردن خونشون
. بدبختی اینکه بخاطر مادرم که اخلاقش تنده کل فامیل قوم خیشایه پدرم با ما لجن
منو برادرم سعی کردیم جبران کنیم ولی دستمون نمک نداره به هرکی خوبی میکنیم جز بدی هیچی بهمون نمیکنه . خسته شدم از این دنیا آدماش خسته شدم بیچاره برادرم که تنهاست شاید اگه بابام بود وعضیت فرق میکرد فقط از خدا میخام بدون عذاب شکنجه کشیدن زودتر از عزیزام منو ببره از این دنیا