2777
2789

دوستان پسرم داروهای ضد تشنج استفاده میکنه 

تو بدنش کبودیهای ریز بنفش دیدم آزمایش خون دادکه تشخیص دادن پلاکت خونش پایینه و باید به تخصص خون مراجعه کنه

بنظرتون هرکبودی یا پایین بودن پلاکت مربوط به سرطان خونه

دارم دیوووووونه میشم یکی جواب بده.واینکه با آزمایش خون سرطان تشخیص داده میشه

جواب آزمایش و میزارم لطف کنید ببینید

ببخشید طولانی شد

دوست داشته شدن خیلی خوب است حتی اگر دیر شده باشد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نگران نباش خواهر شوهر منم چند وقت پیش آزمایش داد  پلاکتش پایین بود رفت پیش متخصص خون ب ...

ممنون عزیزم نمیدونم چرا انقد پریشون و استرسی شدم

نمیتونم عکس بزارم زیاد وارد نیستم

ببین زیر ارسال نظر شما دومین شکل یعنی مستطیل رو بزن میره تو گالریت بعد رو عکس آزمایش بزن تیک میخوره ...

میزنم .مینویسه کلیک کنید دوباره میزنم روش میاد بیرون

عزیزم رو اون مستطیل گالریت بزنی مینویسه تصویر رو اینجا کلیک کنید بعد روی همون میزنی گالریت باز میشه رو عکس مورد نظر میزنی تیک میخوره بعد بالاش زده تمام رو تمام میزنی میاد همینجا که همیشه تایپ میکنی بعد ارسال نظر رو میزنی

عزیزم رو اون مستطیل گالریت بزنی مینویسه تصویر رو اینجا کلیک کنید بعد روی همون میزنی گالریت باز میشه ...

نمیشه

همینکارو میکنم ولی وارد گالری نمیشه میکه کلیک کن میزنم روش میاد بیرون دارم سکته میکنم

یه تاپیک دیگه زدم لطف میکنی ببینی