2777
2789

من تقریبا۸ساله ازدواج کردم دوتابچه دارم اولی پسرم ۴سالش تموم شده دومی دخترم ۲سالشه حالاچن وقتیه باشوهرم مشکل داریم که حل نمیشه حتی وقتی فکرشونمیکردم بهم خیانت کردحالادیگه عشقش ازدلم رفته طوریکه نمیتونم رابطه ی جنسی واین جورمسائلوتحمل کنم یعنی نه نمیگماولی بقول خودش عین جنازه بی حسم حسی ندارم دیگه اونم میگه نمیتونم تحمل کنم حالابه توافق رسیدیم که توافقی جدابشیم رفتیم درخواست دادیم براهفته ی بعدوقت مشاوره دادن بهمون شوهرم میگه مهریتوببخش بچه هاروبگیر

حالامن موندم بچه ها وبگیرم یانه همه بهم میگن نگهداریشون سخته مسئولیتش سخته شرایطم سخت میشه ولی من دارم میمیرم ازدوریشون کارم شده گرریه 

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

بنظرتون چیکارکنم من مهریه واینانمیخوام حالاخانوادم میگن دخترتوحداقل بگیرپسرت بمونه برااون ولی خیلی سخته شماراهنماییم کنین لطفا

جان ؟؟؟

مهریرو ببخش بچه هارم بگیر؟؟

که با خیال راحت به کثافط کاریش ادامه بده 

ماهی سه میلیون به هر بچه بده قبول کن نگه داری کنی ازشون 

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان ؟؟؟ مهریرو ببخش بچه هارم بگیر؟؟ که با خیال راحت به کثافط کاریش ادامه بده  ماهی سه میلیون ...

میدونه نقطه ضعفم بچه هاس درضمن خانواده نداره نگه دارن براش

مهریتو بگیر.بچه هارو که نمیتونه نگه داره آخرش میذارتشون پیشت .ولی اگه پول نداشته باشی تو نمیتو بچه ه ...

چیزی نداره مهریه بده مطمئنم هیچی بهم نمیرسه بخاطرهمون میخوام ببخشم که اسیراداره هانشم 

میدونه نقطه ضعفم بچه هاس درضمن خانواده نداره نگه دارن براش

نفقه باید بده حداقل اگه خرج بچه ها رو بده من بچه هامو برمیدارم از مرد جماعت چه خیری دیدی که بخوای دوباره ازدواج کنی حداقل بچه هات زیر دست نامادری حیف نمیشن ...

نفقه باید بده حداقل اگه خرج بچه ها رو بده من بچه هامو برمیدارم از مرد جماعت چه خیری دیدی که بخوای دو ...

خانوادم میگن سخته نگهداری پسراتوسن بلوغ مخصوصا 

خدا کمکت کنه شرایط سختیه پیامتو خوندم خیلی ناراحت شدم نگفتی شوهرت آدمی هست بشه بهش مهلت داد ازش تعهد گرفت حق طلاق و اینا رو بهت بده میتونی باهاش ادامه بدی آیا از کار خودش پشیمون هست ازت خواسته که بمونی؟منم خیانت دیدم بچه هم دارم اما کلی اومد رفت تا موندم و جدا نشدم اگه میدونی لیاقت داره یا پشیمونه بهش فرصت بده در غیر این صورت مهریتو بگیر دلت نسوزه خرجی بچه ها شو هم اگه گدایی کرده باید بده یه وقت نگی میدونم نداری و نمیخوام بیفتم دردسر میبخشم فردا بهت میخنده

موفق باشی

خدا کمکت کنه شرایط سختیه پیامتو خوندم خیلی ناراحت شدم نگفتی شوهرت آدمی هست بشه بهش مهلت داد ازش تعهد ...

نه پشیمون نیس زبونشم درازه

تروخدا بچه هات ول نکن معلوم نیست زیر دست چ زنی میخان بزرگ شن بگیرشون حتمن بگو خرجشون بده ولی ولشون نکن هیچوقت باسختی بگذرونن پیش خودت خیییلی بهتراز کنار اون مرده