2777
2789

بچه ها س شنبه نوبت عمل داریم

دکتر گفته ۵ و نیم بیمارستان باشیم 

ایا مورد خاصی هست ک باید انجام بدم؟ 

چ مدارکی ببرم بیمارستان؟ 

شماها رفتین چیکار کردین اونجا؟؟ 

همراه بیمار باید چکار کنه از وقتی ک وارد بیمارستان شد؟

من همراه بیمارم. و نمیدونم برم اونجا چکار باید بکنم؟ 

همراه بیمار یه فرم داره باید امضا کنه.وسایلای ببمار رو قبل عمل تحویل میگیره و منتظر میشه تا از اتاق عمل بیاد.وقتی ک بیماراومد.دیگه حواست بهش باشه بالا نیاره .اگه لرز کرد روش پتو ننداز.یکی دو ساعت بالاسرش باش .بعد کمکش کن یکم ابمیوه بخوره و یه دستشویی ببرش.

همراه بیمار که شدی ،یه دستمال کنارت باشه هروقت مریض از اتاق عمل اومد بیرون اکثرا صورتشون خونیه اونارو با دستمال نمدار پاک کن.

اناناس پوره شده ، بیسکویت مادر ، اب جوش ، کاچی یا سوپ پوره شده هم داشته باشین .

اب کرفس هم داشته باش 

همراه بیمار باید بتونه وزن بیمارو تخمل کنه چون سرم میزنن و سوند هم نمیزارن تند تند دستشویی‌لازم میشه بیمار باید بتونی براش لگن بیاری یا وزنوش تحمل کنی ببریش دستشویی اکثرا ادم تو حال خودشه ولی بعضیا ضعف میکنن سر پا وایسادنی 

رمان صحرا رو مینویسم ،برای خوندنش به تاپیکهام‌ سر بزنین.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همراه بیمار که شدی ،یه دستمال کنارت باشه هروقت مریض از اتاق عمل اومد بیرون اکثرا صورتشون خونیه اونار ...

اینا نیاز نیست ببره بیمارستان.فقط یه کمپرس یخ .اونم اختیاریه.اب معدنی و ابمیوه واسه تنظیم فشار .همین و بس.تا دوساعت ک نباید اب بخوره حتی

اینا نیاز نیست ببره بیمارستان.فقط یه کمپرس یخ .اونم اختیاریه.اب معدنی و ابمیوه واسه تنظیم فشار .همین ...

من که رفتم عمل ، هیچی نبرده بودم از گشنگی داشتم میکردم خالم کاچی اورد برام، بعدش تخت بغلی که قبلا خواهرش عمل کرده بود و پخته تر بودن هی بهمون پوره اناناس میدادن ،ابمیوه میدادن ،سوپ دادن یعنی اگه اونا نبودن واقعا از گشنکی میمیردم 

اینا نیاز نیست ببره بیمارستان.فقط یه کمپرس یخ .اونم اختیاریه.اب معدنی و ابمیوه واسه تنظیم فشار .همین ...

البته اینم بگم ما عمل کردنی یک روز تمام بیمارستان بودیم ، نوه داییم عمل کرد سه ساعت بعد ترخیص شد😑

من که رفتم عمل ، هیچی نبرده بودم از گشنگی داشتم میکردم خالم کاچی اورد برام، بعدش تخت بغلی که قبلا خو ...

مگه چقد بستری بودی؟توی کلینیک وقتی از ریکاوری درمیای حدود دوساعت نگه میدارن ک بتونی سرپا بشی و ترخیص.اون دوساعتم پرستار میگه چیزی نخوره بیمار چون اثرات بیهوشی هست بالا میاره.من اندازه دو سر بطری اب معدنی ابمیوه خوردم اینقد بالا اوردم خون از دماغم جاری شد 

مگه چقد بستری بودی؟توی کلینیک وقتی از ریکاوری درمیای حدود دوساعت نگه میدارن ک بتونی سرپا بشی و ترخیص ...

ما (من و هم اتاقیم و تمام کسایی که تو یه روز عمل شدیم) همگی یه روز بستری بودیم فرداش ترخیص شدیم اما انگار تازگیا نگه نمیدارن دیگه