2777
2789
عنوان

سوال زنونه

78 بازدید | 1 پست

سلام بچه ها من سابقه سوزش ادرارو تکرر دارم...دوبارهم دکتر رفتم ...یه هفته میشه پریودیم تموم شده ولی باز از دیروز ترشحاتم خونی و قهوه آیه...یعنی پد ک استفاده میکنم کثیف نمیشه فقط بعد ادرار ک می‌خوام خودمو بشورم متوجه میشم ترشحات اومده ک قهوه آیه...کسی هس راهنماییم کنه؟خیلی نگرانم

سوزش ک برای عفونته   اینک ترشح داری هم وقتی داری تموم میکنی وقتی پریودتت اخرشه کارهای سنگین اصلا نکن ،   من خودم چهارروز بعد پریودیم رقصیدم یک هفته لکه بینی بودم   حتما کمرت شلع  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖