2777
2789
عنوان

توروخدا اونایی که حساسیت فصلی(به گردوخاک هوا..)دارید چه مدلی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 17 پست

ببینید دوستان در مورد آلرژی از هر نوعش که باشه به نظرمن بهترین راه واکسن آلرژیه! که باید برید کلینیک آلرژی تو تهران خیابون طالقانی. اونجا ازتون تست می گیرن به چی حساسید واکسن همونو براتون تجویز میکنن . البته ممکنه واکسن گرون باشه و طول درمان کمی طولانی ولی می ارزه. من خیلی سال پیش از طرف دانشگاه از این اردوهای جنوب رفته بودم اونجا هی ابریزش بینی و تنگی نفس شدید گرفتم که مال شن و خاک اون مناطق بود داشتم خفه میشدم بعد که برگشتم این وضعیت هرزگاهی تشدید می شد و هیچ دارو و قرصی چاره نبود مگر موقتی بالاخره رفتم کلینیک الرژی، گفتن نوع الرژیم حساسیت به گرد و خاکه و طول درمانم چون دیر مراجعه کرده بودم وبزرگسال بودم ۴ سال طول کشید ولی خدا رو شکر بهتر شدم. اون موقع هر سه ماه یکبار می رفتم واکسن رو برای سه ماه مصرف دریافت می کردم. البته هر سه ماه توسط پزشک کلینیک معاینه میشدم و دارو هم می نوشت ولی چون داروها و اسپری گرون بود من فقط واکسن رو می گرفتم. ولی مثلا برادرزادم کودک بود زودتر رفت درمانش فکر کنم چند ماه بیشتر نبود. اونجا از همه کشور میان خصوصا شهرهای مرزی . به نظرم بهترین راه واکسنه. یادمه یه بار رفتیم زمینی کربلا واکسنم همراهم نبردم آخه باید تو یخدون بزارید وگرنه خراب میشه، تو مرز قصرشیرین باز هوا خاکی شد حالم خیلی بدشد داشتم خفه می شدم. خدا به همه کسایی که درگیرشن کمک کنه.

همه جور الرژی هم درمان میشه از خوراکی تا رنگ و وایتکس و شیمیایی و ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینید دوستان در مورد آلرژی از هر نوعش که باشه به نظرمن بهترین راه واکسن آلرژیه! که باید برید کلینیک ...

سلام خانم بنفشه منم دقیقا حساسیت شدید به گرد و خاک بوی سیگار دارم واقعا دیگه خسته شدم هیچ لذتی دیگه از زندگی نمیبرم اگه امکانش باشه درخواست منو قبول کنید