2777
2789

پسرم هر چند وقت یکبار بینیش کپ میشه نمیتونه نفس،بکشه بردمش، فوق تخصص اسم و آلرژی دکتر گفت به گردوخاک چیزهایی که منشا هوایی دارن بیشتر حساسه  تا غذا .تست حساسیت هم گرفت ازش.بعد اسپری دهانی دوتا داده با اسپری،بيني و. حالا دوباره از صبح یکسره آبریزش بينی،داره  یا بینیش میگیره 

یا ببخشید انگار گلوش خلط داره.چکار کنم یعتی دوباره ببرم دکتر ؟ یعنی با درمان خونگی خوب نمیشه؟  ۹سالشه.خیلی هم ویزیت و دارو هاش گرون شدن 😔

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.
نئوتادین ۵ بده

چی هست

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت برای آلرزی و آبریزش

موثره؟

من عطسه وگرفتگی صدا دارم

صدامم گاهی مث سرماخورده ها میشه

سیتریزین میخورم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
نئوتادین عالیه دکتر مقدادی توصیه کرد و عالی هم بود

اره ولی رو من اثر نداره

من برای الرژی پوستی استفاده کردم خوب بود ولی برا این نوع الرژی موثر نبود واسم

فقط سیتریزین واسم اب رو اتیشه

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
اره ولی رو من اثر نداره من برای الرژی پوستی استفاده کردم خوب بود ولی برا این نوع الرژی موثر نبود وا ...

من نئوتادین میخوردم

هر شب قبل خواب یکدونه مونته لوکاست

در روز دو بار هم نگزولا داخل بینیم اسپری میکردم.و

بعد ۴ روز کاملا خوب شدم

من نئوتادین میخوردم هر شب قبل خواب یکدونه مونته لوکاست در روز دو بار هم نگزولا داخل بینیم اسپری می ...

مونته لوکاست قرصه؟

بله قرص جویدنی

پس منم باید بخرم

ممنون عزیزم❤

پسر منم ده سالشه ،صبا که از خواب بیدار میشع یه سره عطسه میکنه ،بعضی وقتها هم سرفه....دقیقا خلط پشت خ ...

اره اینم .الان نمیتونه بخوابه  از گرفتگی بینی خلط .