2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بله..وقتی خانم های فامیلای من باشن...

چیکار میکنه مثلا؟؟ 

شوهرم دو سال پیش اینکارو جلو خواهرش و دوستش کرد جلو اونا خردم کرد بعدش دوست خواهرش یاد گرفت ازش دیه ازدچشمم افتاده

چیکار میکنه مثلا

ی بار رفته بودیم مهمونی یکی از اقوام تازه عروسی کرده بود اونام تو جمع بودن زنه ب شوهرش لبخند زد یهو مرده برگشت ب زنش گفت پامیشم با مشت میزنم تو صورتت🤣🤣بعد زنه هیچی نگفت همیشه تو جمعا داشتانشون همین بود بعد از 2سال ک خونشون از اقوام و فامیل دور شد و رفتن ی شهر دیگه زنه انگار افسار زده ب گردن مرده انقد ک ب حرفشه و ازش میترسه

خوشاا دیدار ما  ،، در خواب........ 
چه جبرانی ؟ چیکار کرد

جبرانش زیاد مهم نیست از چشمم افتاده 

دوست خواهرش که پشت سرم حرف زده بود مجبورش کردم بهش زنگ بزنه کلی دعواش کردم از خونه بیرونش کردم 

لباس گرون خریدم 

گریه کرد چندین بار 

ی بار رفته بودیم مهمونی یکی از اقوام تازه عروسی کرده بود اونام تو جمع بودن زنه ب شوهرش لبخند زد یهو ...

شوهر من یه لول از این کمتره 

ولی حس میکنم دقیقا همین حرفا پشت سر مام هست و خنده 

نشنیدماا ولی میدونم

چیکار میکنه مثلا؟؟  شوهرم دو سال پیش اینکارو جلو خواهرش و دوستش کرد جلو اونا خردم کرد بعدش دوس ...

بهونه گیری...یکبارشو بگم با داداس و زنداداشام اسم فامیل بازی میکردیم با گ من گفتم گور خر...همه گفتن اشکال نداره..یهو گفت نهههه اصلا اگه خانمم بنویسه من بازی نمیکنه مسخره بازیا چیه مگه اسم حیوان..

منم گفتم باشه من محض خنده نوشتم ولی هی میگفتم بلد نیستی بازی کنی...

ول نمیکرد..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️