2777
2789
دقیقا پروسپان عصاره پیچکه. خیلی خوبه

شربت ایورا داشتم اونم گیاهی هست دادم نیم ساعت پیش هنوزم سرفه میکنه خدایا چرا این بلاها سرما میاد😢😢😢

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ کسی تجربه ای داره کمک کنه خواهش میکنم 

سودای بالاست. 

۱. هر صبح ناشتا دم نوش بابونه و عسل ده روز بده سه روز نه و دوباره از اول

۲.هفت روز هر بعد از ظهر دم نوش ترکیب استخدوس و گاوزبان و عسل هفت روز نده و دوباره از اول

۳.هر از گاهی دم نوش نعنا، آویشن، شیرین بیان، گزنه، جوشانده دارچین....

سیاهدونه نیمکوب کن و بلافاصله با عسل قاطی کن تا شش ماه می مونه. بذار داخل کابینت. تا دوهفته هر شب قبل خواب و هر صبح ناشتا یه قاشق چای خوری، یک هفته فاصله بده و دوباره از اول

سلام عزیزم. امیدوارم انلاین بشی و پست منو ج بدی. توروخدا این چیزی که اینجا گفتی صحت داره؟ من خیلی درمانده شدم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام عزیزم. امیدوارم انلاین بشی و پست منو ج بدی. توروخدا این چیزی که اینجا گفتی صحت داره؟ من خیلی در ...

سلام‌عزیزم‌بله گلم خیلی ها نتیجه گرفتن ببخشید تازه دیدم

سلام‌عزیزم‌بله گلم خیلی ها نتیجه گرفتن ببخشید تازه دیدم

ممنونم... دعام کنید

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
ممنونم... دعام کنید

ان شاالله خدا هم بهت نعمت بده هم رحمت هم دختر هم‌پسر فقط نتیجه گرفتی بهم بگو خوشحال بشم 😍😍😍دست به دامن ائمه شو گلم جواب میگیری امام‌حسین و به علی اصغرش قسم بده 😊😊

ان شاالله خدا هم بهت نعمت بده هم رحمت هم دختر هم‌پسر فقط نتیجه گرفتی بهم بگو خوشحال بشم 😍😍😍دست به ...

ان شاءالله عزیزم... دعا کن اول پسرم بیاد... اخه بعد تولد از دستش دادم... دیگه باردار هم نشدم... 

چشم خبرشو میدم... 

انقدر قسم دادم... چندین ساله... درمانده شدم به خودشون قسم

ان شاءالله عزیزم... دعا کن اول پسرم بیاد... اخه بعد تولد از دستش دادم... دیگه باردار هم نشدم...  ...

من دوستم‌مادرش شیش تا بچه داشت همشون دختر سه تا دختراش ازدواج کردن اونام بچشون دختر شد هرسه تا بعد دوستم‌میگفت من‌پسر میخوام اعوذ بالله به خدا فحش میداد در این حد بعد من همین تخم نرغ روز شیر خوارگان حسینی رو گفتم‌بیا و انجام بده باورن میشه اومد و دقیقا سال بعد پسر داشت😍😍

من دوستم‌مادرش شیش تا بچه داشت همشون دختر سه تا دختراش ازدواج کردن اونام بچشون دختر شد هرسه تا بعد د ...

خدا کنه برای منم بشه.. من گهواره ندارم... تو تخت بچه ام بذارم میشه؟ 

خدا کنه برای منم بشه.. من گهواره ندارم... تو تخت بچه ام بذارم میشه؟ 

عزیزم امروز ک همه شهزها مراسم شیر خوارگان بود گلم‌چرا نرفتی حالا عیب نداره نیت کن تا سال بعد یچه دار بشی ان شاالله سال بعد انجامش بدی من یه دوستم بچه نداشت من همینجوری مثل شنا تو موبایل بهش گفتم‌اون‌اراکی بود من‌شمالی باورت میشه دقیقا محرم این حرفو بهش زدم‌تا محرم بعد بچه داشت😘😘😍😍 قربون علی اصغر بشم من 😍😍دست های کوچکش معجزس

عزیزم امروز ک همه شهزها مراسم شیر خوارگان بود گلم‌چرا نرفتی حالا عیب نداره نیت کن تا سال بعد یچه دار ...

جمعه صبح مراسمه عزیزم. ان شاءالله شرکت میکنم... دعام کن خواهر جون

جمعه صبح مراسمه عزیزم. ان شاءالله شرکت میکنم... دعام کن خواهر جون

باشه عزیزم توکل به خدا توشهر ما امرور بود فکر کردم همه جا امروزه حتما برو گلم ان شاالله دخوش خبر باشی و خبر بارداریتو بهم بدی😘😘

سلام به نی نی یار بگو مشکل تگت رو درست کنه

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*