2777
2789

تقریبا ده روز شروع شده همش عق میزنم و  بالا نمیارم امتحانات دانشگام داره شروع میشه چجوری با این حال سر جلسه برم 

من از هفته هفت شروع شد تا هفته ۱۴ داشتم الان خوب شدم ولی هنوزم اون غذاهایی که بدم میومدو نمیتونم بخورم.

فقط دمیترون بخور.هراز گاهیم زنجبیل بزن رو آب با عسل بخور

من که دمیترون روزی دوتا هم میخوردم

منتظر اتفاقای خوبم ...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا جنینم ضرر نداره؟

من میرفتم پیش دکتر چون حالم خیلی بد بود بهم میداد پرسیدم ازش گف نه هیچ مشکلی نداره .ولی خودم تو نت خوندم که ریادم خوب نیست خورده بشه.من انقد حالم بد بود کاری نداشتم میخوردم تا یکم لااقل بتونم غذا بخورم که جون داشته باشه همش استفراق میکردم و زیر سرم بودم.روزی ی دونه که مشکلی نداره

منتظر اتفاقای خوبم ...  

وای منم تو هفته هشت هستم دوسه روزه تهوع دارم بدبختی من اینه که تو شهر غریب زندگی میکنم کسی دوروبرم نیست کمکم کنه  شوهرم رو میبینم تهوع میگیرم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

من تا الان که چهار ماه شدم ادامه داره البته از شدتش یکم کم شده

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

من تقریبا تو هفته اول ماه چهار بهتر شدم کم کم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
منم هفته ۸ام یه روز درمیون تهوع دارم

سونو جنسیت رفتی عزیز؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"