2777
2789
عنوان

امتحان ...

119 بازدید | 7 پست

دوستاننن سلاممممم. من ی هفته ی دیگه شیمی دارم و تصمیم گرفتم خوب درسم و بخونم. اما فکر نمی‌کنم تو ی هفته امکانش باشه کل شیمی و خوند ‌. فیلمی سراغ دارید ک تو مدت زمان کوتاه برا امتحان اماده کنه ؟‌ شیمی دهم و ... 

ی دونه همایش تفتان داره الا. نمیدونم برا امتحانه یا کنکور ... 

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از اپلیکیشن آلا استفاده کن

عزیزم تدریس هاش طولانیه . من ی چیزی میخوام برای شب امتحان ...

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

منم دهمم شیمیم هم خوب نیست ولی تصمیم دارم بخونم و برای ترم تلاش کنم هفته دیگه امتحان دارم💔 اگه ...

حتما عزیزم.  انشاالله از پسش بر میایم ♡

منم دهمم و ۷ تا کتاب تخصصی تو ی رور اونم ۴ روز فقط وقت دادن بنظرت یه هفته زیادت نیست ؟!

برای کسی ک از اول سال فقط با این درس لج کرده و نخونده ، ن واقعا :)