2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم حوصلش سر میره

دلم میخواد رو شکم بخوابم کمرم درد گرفته

اما از حالت تهوع فشار و قند بگذریم خیلی شیرینه

من اوایل به خاطر یه مورچه مرده کلی گریه کردم

و حتماً خانم هایی که اقدام کردن هفته ای یه بی بی چک بزنن

واسه کسایی که دارن مثل من مامان میشن دعا میکنم زایمان راحتی داشته باشن

اونایی که بچه میخوان هم خدا بهشون بده

استراحت مطلق ها هم ایشالله سر پا بشن

اگه حوصلتون سر میره واسه خودتون لاک بزنید آهنگ بزارید و کتاب بخونید و یوتیوب برید 

خرما هم بچه رو باهوش می کنه

هلو هم خوشگل

آناناس و چیزای  تند نخورید زعفران هم نخورید

زندگی رو واسه خودت سخت نکن🤎🧸
ایشالا به سلامتی زایمان کنیو زایمان راحتی داشته باشی من هفته 11هستم 

۲ ماه و خوردی داری ای جانم 🥺

مرسی همچنین

خیلی مواظب خودت باش الکی حرص نخور اضطراب نداشته‌ باش 

۲ ماه و خوردی داری ای جانم 🥺 مرسی همچنین خیلی مواظب خودت باش الکی حرص نخور اضطراب نداشته‌ باش&nbs ...

قوربونت عزیزم میگن این حالتا تا ماه 4ام هستو بعدش حالم بهتر میشه حال ندارم یه استکان از رو زمین وردارم انقدر که تنبل شدم

قوربونت عزیزم میگن این حالتا تا ماه 4ام هستو بعدش حالم بهتر میشه حال ندارم یه استکان از رو زمین وردا ...

چرا دروغ منو شوهرم اینجوری کرده همش حرص میخوره از بس همه ما رو ترسوندن من اوایل از پله افتادم خونریزی داشتم و کمر درد وحشتناک دو ماه اصلا بلند نشدم یه آب بریزم بخورم حتی اما بعد از ۵ ماه بهتر شدم دوباره شروع ۲۱ هفته افتاد فشار داشتم

اما نگران نباش اوکی میشی سعی کن آروم قدم بزنی و با جنین حرف بزنی

چرا دروغ منو شوهرم اینجوری کرده همش حرص میخوره از بس همه ما رو ترسوندن من اوایل از پله افتادم خونریز ...

خیلی مراقبت کن دکتر به من گفت از پله ها خیلی اروم برو بالا یا بیا پایین پله یکم خطرناکه 

خیلی مراقبت کن دکتر به من گفت از پله ها خیلی اروم برو بالا یا بیا پایین پله یکم خطرناکه 

آره پله خیلی بده تو هم مراقب باش 

خونه مادر شوهرم بودم دوبلکس هست دیگه مادر شوهرم میگه اونجا خوب نیست چشمم زدن 😂