2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا من که تا حالا استفاده نکردم

عزیزم از این محصولات شرکتی و هرمی اصلا استفاده نکن

یه برند پدرمادر داری بگیر استفاده کن

برو جای معتبر،تستر دارن چن جای صورتت بزن ببین کدومش بهتر رو پوستت میشینه

عزیزم از این محصولات شرکتی و هرمی اصلا استفاده نکن یه برند پدرمادر داری بگیر استفاده کن برو جای مع ...

اره بخدا میخوایم چشمشو درست کنیم میزنیم ابروشم خراب میکنیم  دنبال یه ضد افتاب خوب بدون دردسرم حالا عصری برم داروخانه ببینم‌چیا دارن تست کنم رو پوستم ممنون از راهنماییتون😘😘😘

اصلا هیچ کدوم از این محصولات نفیس و لدورا و.....قابل اعتماد نیستن،و روی چندین نفر دیدم چطور پوستشون ...

لدورا را نمیدونم ولی نفیس رو نه اینحوری نیس

قطعا هرکی یه پوستی داره و یه چیزی بهش میسازه 

خب عزیزم شما فروشنده محصولاتی،چرا بگی مجصولم بده

بله من با افتخار اعلام میکنم که فروشنده محصولات شرکت نفیس هستم چون عالی و بینظیرن هم از نظر کیفیت هم قیمت اگر هم کسی ازش چیزیش ناراضی باشه بیاد من جوابگوش هستم چون اصلا بد نیستن محصولاتش