2777
2789
عنوان

احتمال بارداری😦

152 بازدید | 6 پست

خانما تا چند ماه بعد از رابطه احتمال بارداری هست؟ من ۲۸ بهمن رابطه داشتم از جلو نبود ولی منی وارد واژن شد فرداش اورژانسی خوردم از اون موقعم رابطه نداشتم دیگه قرص و روز ۸ سیکلم خوردم ۵ روز بعدش دوباره خونریزی کردم ولی خفیف فقطم ۳ روز بود وقتی میرفتم دستشویی میومد رفتم دکتر گفتش اسفند دیگه پریود نمیشی این پریود اسفندته فروردین اگه عقب انداختی آزمایش بارداری بده ینی میگفت دوماه بعد رابطه ام ممکنه باردار بشم با اینکه میگفت خونریزی بعد از قرص پریودم بوده من اسفند ۲۱ وم باید پر میشدم نشدم آمپول زدم ۵ روز بعدش پر شدم ولی حجمش خیلی کم بود ۶ روزم طول کشید باز ۱۴ روز بعدشم خونریزی کردم کلا ۲ روز بود ولی ۴ روز بعدش که سونو دادم ضخامت کم شده بود از اسفند که خونریزی نداشتم . بعد تو همین سایت خوندم خانمه میگفت ۳ ماه بعد از رابطش حامله شده ینی مهر رابطه داشته دیگه رابطه نداشته پریودم میشده ولی آذر آز داده مثبت شده سونوام سنه حاملگی گفته ۴ هفته منم از وقتی رابطه داشتم خونریزیم خیلی حجمش کم شده ضخامت رحمم این ماه روز ۱۲ سیکلم ۹ بود خیلی زیاد بود ممکنه باردار باشم؟ من ۲ماه و یک هفته بعد رابطم تو ۲ تا ازمایشگاه مختلف آز دادم منفی بود دیروزم بیبی چک زدم منفی بود ممکنه باردار باشم؟ ۲ روز مونده به موعدم دعا کنید پر بشم مثل سا بقم باشه این سه ماه خسته شدم😭تا چند ماه بعد از رابطه احتمال بارداری وجود داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.