2777
2789
عنوان

😭نی نی یه روزم رو تو icu بستریش کردن

408 بازدید | 22 پست

دوستای گلم هر کی تاپیکم رو میبینه

نه اینکه مجبوری

اگه دلش مثل منه مادر یه لحظه لرزید

یه دونه سوره کوثر واسه سلامتی نی نیم بخونه😭😭😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏

کوچولوترین سوره رو واسه کوچولوم نذر کردم

هر کی خوند لایک کنه

واسه تک تکتون صلوات میفرستم😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏

نی نیم دیروز دنیا اومد

حالش خوب بود

ولی بعدش تو نوزادان بستریش کردن

شب هم بردنشnicu

دیسترس تنفسی داره

به همراه پنوموتوراکس

فعلا هم بستریه

اکسیژن با cpapمیگیره

خواهش میکنم دعاش کنید😭🤱🙏

نوزاد منم حالش خوب نیس  

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ته ته ته ته ته ته ته دلم براش سوره میخونم که خوب شه،تورخدا تو هم برا دختر من دعا کن مشکلش حل شه

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

چشم حتما 🙂

عزیزم ناراحت نباش و بد به دلت راه نده 

سوره یس یا حدیث شریف کسا بخون معجزه میکنه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

نوزاد منم حالش خوب نیس    

صلوات فرستادم براش

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد