2777
2789

سلام 

همسر من امروز ۱ساعت مونده به جایی که مادرپدرش اینا هستن کار داره و جلسه و البته چندباری همینجا جلسه داشته و رفته و باز برگشته و نرفته سمت خونه مادرش اینا ،ولی امروز قراره بعدش ناهار بره خونه مادرپدرش و خب من همیشه دوس داشتم با هم بریم خونه پدر مادرش و بیایم چون یکم دور هستن ،بهش گفتم منم بیام گفت زمانی که تو جلسه هستم مشخص نیست ۳ساعت باشه چقدرباشه هوا گرمه اذیت میشی تو ماشین و قبول نکرد من برم.بنظرتون ناراحتیم درسته یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هرروز برا ناهار میره خونشون 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نه اشکال نداره غریبه نیستن خانوادشن منم شوهرک گاهی شبااول یه سرمیرف خونه مادرش بعد میومد خونه

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

به نظر من نباید ناراحت بشین چون اونم نیاز داره که تنهایی یه جاهایی بره🤔

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

بچه ها قراره با قطار بریم پیش مادرم که مریضه،شوهرم میگفت ۴ تخته میگیرم اما ۶ تخته گرفته،واقعا ناراحتم😔😔چکار کنم نگرانم استرس دارم تعداد زیاده، مریضی ببریم برا مادرم😔

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
,خیلی حساسی..حالا چی میشه تنها بره😐

یکبار اوایل ازدواجمون تنها رفت و با خانوادش رفت خونه برادرش مهمونی و جاریم خیلی بهم تیکه انداخت دراین مورد،ازاون به بعد دیگه تنها نرفت و همیشه باهم میریم میایم.

اینکه دو شهر جدا هستیم هم اشکالی نداره؟

نه

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹