2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم +اسکرین

952 بازدید | 30 پست

نمیدونم دیگه با این بشر چه کنم... واقعا تا به بلوغ نرسیدین ازدواج نکنید... شوهرم 38سالشه با هرچی میشه مامانم... خواهرام... 

تو این چندسال اخیر با هر مشکلی کنار اومدم بیکاریش... کم بودن حقوقش... مستاجری... بچه کوچیک .. دیر از سرکار اومدناش و... اونوقت الان کمی اوضاع بهتره میگم برم سفر میگه باید مامانمم باید بیاد درحالیکه مامانش این چند سال هرسال دوسه بار حتی تو کرونا سفر رفتن... 

دیروزم با برادرشوهرم کار داشت بعدش یه کلاس آنلاین غیرواجب داشت نشست خونه مامانش. منم از کار اومده بودم خسته بودم ساعت 10شب رفتیم خونه منم تنهایی شامم رو خوردم خوابیدم اونم خودش غذاشو گرم کردو خورد... 

خونه مامانش با اینکه هندفری گذاشته بود هی میگفت هیس صدا نکیند من نمیفهمم... بعد بچمم خوابش می اومدکلافه شده بود هی می رفت سمت لب تابش... یهو پیش مامانش و خواهرش سرمون داد زد که این بچه رو بردار برید اونور... منم بغض کردم ولی هیچی نگفتم...

صبح بیدار شد نگار نه انگار ولی من اخم کردم حرفی نزدم باهاش. گفت حالا یه شب شامت اینور اونور شده چیه اخم میکنی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نزدیک چهل سالشه کسی تواین سن تغییر نمیکنه خودتو حرص نده به فکر ارامش و رفاه خودت و بچت  باش

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .

شوهرتون معلمه؟

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

خونه مامانش با اینکه هندفری گذاشته بود هی میگفت هیس صدا نکیند من نمیفهمم... بعد بچمم خوابش می اومدکل ...

عین شوهر منه؟؟؟؟ البته نه برای مسافرت... گاهی جلو خانوادش یه حرفایی میزنه که دل آدم درد میاد.... دیشب بهش گفتم محبتت از دلم کلا رفته بیرون تا آخر عمر... تا صبح خوابش نبرده و بعدم منت کشی... خوب تو چرا حرکتی میکنی که بعدش اینجوری بشه... 

لطفا برای سر کار رفتنم دعا کنید🙏🙏

مادر و خواهرش چرا داد زدند؟

یه برخوردی می کردی که دفعه آخرشون باشه

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

خونه مامانش با اینکه هندفری گذاشته بود هی میگفت هیس صدا نکیند من نمیفهمم... بعد بچمم خوابش می اومدکل ...

ھمچین بدم میاد شوھر منم حرف اصلی رو ول میکنہ یہ چیز چرت میگہ شایدم خنگن نمیفھمن از چی ناراحتیم

عین شوهر منه؟؟؟؟ البته نه برای مسافرت... گاهی جلو خانوادش یه حرفایی میزنه که دل آدم درد میاد.... دیش ...

شوهر منم تو جمع خانواده اش میگه زنم ال بل... اونا میگن نه زنت خوبه اینجوری نگو... توخلوت مون میگم چرا منو تو جمع اینجوری تخریب میکنی ... میگه میبینی که ونا تعریفت رو میکنن برای همین اینجوری میگم...