2777
2789

دخترم کلاس اوله زمانی که بردمش سنجش تست هوش داد مسولش چند بار به من و پدرش گفت که دخترتون خیییلی باهوشه، همه ی سوالها رو درست جواب داده بود

کل درساشم خیلی خوب هست فقط املاش افتضاحه

خیلی باهاش کار کردم خیلی مشق مینویسه اما امتحان املا داده ۲۰ تا غلط داشته،

به نظرتون دلیلش چیه؟ چیکار کنم که املا یاد بگیره

دخترم کلاس اوله زمانی که بردمش سنجش تست هوش داد مسولش چند بار به من و پدرش گفت که دخترتون خیییلی باهوشه، همه ی سوالها رو درست جواب داده بود

کل درساشم خیلی خوب هست فقط املاش افتضاحه

خیلی باهاش کار کردم خیلی مشق مینویسه اما امتحان املا داده ۲۰ تا غلط داشته،

به نظرتون دلیلش چیه؟ چیکار کنم که املا یاد بگیره

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا شنیداری رو خوب دقت نمیکنه وموقع املا تمرکز نمیکنه 

چون املا نصفش شنیدن هست ونصفش انتخاب حروف وکنار هم چیدن درستش

براش حروف نمدی بخر ،یا خمیر بازی بگو مثلا بیا بنویسیم شالیزار ،ببنیم کدوم درست مینویسیم ونشانه ها رو درست درمیاریم  

خب چون دخترتون باهوشه احتمالا کوتاهی از معلم و مدرسه اس.

الان که دیگه موقع امتحاناس خیلی سخته املاش تقویت کنی.

ولی به نظرم تو همین چند روزی که مونده تا امتحانش جدول درست کنید که مثلا هر چهار شکل ذ ض ز ظ رو داره و کلمات مربوط به هر کدوم رو بگید حفظ کنه.حداقل غلط های نشانه های هم آواش کم میشه.همین کار رو واسه ط و ه و ....انجام بدید

عه چه جالب.

پسر منم تو سنجنش جز نفرات برتر بود.

انقد که گفتن اسفند دود کن و اینا و...

اتفاقا پسر منم تو املا گیج میزنه کلاس سومه.

همه ی درساش اوکی ولی میبینی یه کلمه ی ساده رو میمونه با کدوم ث بنویسه.

که اینم میزارم به پای باهوش بودنش .😅خیلی املا امسال باهاش کار کردم.

اول و دوم اینجوری نبود امسال شدید بود کمی ولی کلاس نهایت ۲ یا ۳ تا غلط داره و امتحانش عالی شد.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

منم پسرم کلاس اوله دقیقا همین جور بود بچه های باهوش حوصله درس های تئوری رو ندارن 

من فقط با تمرین زیاد مشکل دیکته رو حل کردم کلمات سخت رو روی دیوار بزن 

هر وقت میخواین کاری کنین که دوست داره مثلا شهر بازی مهمونی یا ... بخواین قبلش چند خط بنویسه 

از کلمات و جملاتی که مطمئن هستین بلده استفاده نکنین حوصلش سر میره 

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

اها اینم بگم ها دوستان گفتن .

پسرم کم دقتی میکنه تو روخوانی .

تند تند میخونه میره جلو اصلا اهمیت نمیده که کلمه ایی چه مدلی نوشته شده.

و من بعد عید مجبورش میکردم رو کلمات تو روخوانی تمرکز کنه و یادش نگه داره

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
خب چون دخترتون باهوشه احتمالا کوتاهی از معلم و مدرسه اس. الان که دیگه موقع امتحاناس خیلی سخته املاش ...

امتحان دادن دیگه امتحان پایانی ۲۰ تا غلط داشته

عه چه جالب. پسر منم تو سنجنش جز نفرات برتر بود. انقد که گفتن اسفند دود کن و اینا و... اتفاقا پسر ...

باور کنین من دخترم توی فامیل زبانزده از باهوشی و زیرکی، درسای دیگه شم عالیه ولی املا با وجود اینکه خیلی کار کردم باهاش افتضاحه الان دارم دنبال راه حل میگردم که تابستون باهاش کار کنم اینطوری نره کلاس دوم

امتحان دادن دیگه امتحان پایانی ۲۰ تا غلط داشته

عزیزم.فدای سرت.

دختر منم کلاس اوله یک شنبه هفته آینده امتحان املا داره.

بذار تابستون زیاد باهاش کارکن‌.خود کتاب داستان خوندن هم املا رو تقویت میکنه

منم پسرم کلاس اوله دقیقا همین جور بود بچه های باهوش حوصله درس های تئوری رو ندارن  من فقط با تم ...

درست میگین واقعا، اصلا حوصله نوشتن نداره خیلی هم بد خط و درشت مینویسه

ولی سوال ریاضی ازش میپرسم ذهنی حل میکنه

اها اینم بگم ها دوستان گفتن . پسرم کم دقتی میکنه تو روخوانی . تند تند میخونه میره جلو اصلا اهمیت ن ...

دختر منم همینطوری بود جلو جلو میخوند و دقت کمیکرد که چی نوشته