2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خحالت نکش برو پیشش بخواب صبح ببینه خوشحال میشه هنوز گیر مردی نیفتادی دوساعت بخای نازشو بکشی بفهمی بر ...

تلاشمو میکنم برم میترسم برم محلم نده حالا😄

تلاشمو میکنم برم میترسم برم محلم نده حالا😄

نه مطمئن باش بغلت می‌کنه وقتی خودش اومدن دعوتت کرده ببین نمیخام بترسونمت ولی مواظب این فاصله بین قهرا باش خیلیا منتظرن مثل گرگ بپزم وسط زندگی بقیه ....یه درصد فکر کن شوهرت با این ناز الکی تو بره سمت یکی ناز خوبه نه زیادش که کاری کنی دفعه بعد حتی مقصرم باشه نازتو نکشه از بی سیاستیه نکن گلم

شوهر من خوابش سنگینه بیوفتم روش هم تکون نمیخوره فقط مشکل اینجاست که هنوز بیداره😄

دقیقا واسه خاطر شماس بیداره. نامحسوس برو پیشش بگیر بخواب. اینطوری انگار یه قدمم تو برداشتی برا رابطت

نه مطمئن باش بغلت می‌کنه وقتی خودش اومدن دعوتت کرده ببین نمیخام بترسونمت ولی مواظب این فاصله بین قهر ...

وااای یه لحظه نفسم بند اومد از حرفت دق میکنم اگه این اتفاق بیوفته،باشه عزیزم الان میرم کنارش میخوابم مرسی

دقیقا واسه خاطر شماس بیداره. نامحسوس برو پیشش بگیر بخواب. اینطوری انگار یه قدمم تو برداشتی برا رابطت

میرم حالا سراغش چون میدونم اونم نمیتونه بخوابه

وااای یه لحظه نفسم بند اومد از حرفت دق میکنم اگه این اتفاق بیوفته،باشه عزیزم الان میرم کنارش میخوابم ...

ببخشید خیلی خواهرانه بهت گفتم شاید کمتر کسی بگه این حرفو بهت همه بگن ولش کن پر روش نکن من بفکر زندگیتم الان همه چی فرق کرده مردا هم به محبت ناز کشیدن احتیاج دارن این حرفم یه واقعیته خیلی زنا و دخترای بدکاره هستن که ارزوشونه که شوهر خوب داشته باشن زندگی کن لذت ببر قهر و ول کن وقتی شوهرت انقد خوبه امیدوارم همیشه عاشقانه زندگی کنی واسه منو زندگیمم دعا کن