سر یه موضوعی که شوهرم مقصر بوددقهر کردم الان سه شب میشه که جدا میخوابم امشب بدون اینکه حرفی بزنه یا عذرخواهی کنه جا منم برد کنار جا خودش پهن کرد ولی من پتو بالشتمو ورداشتم اومدم تو اتاق ولی الان اعصابم خورده نمیدونم برم یا نرم اخه شوهرم خیلی مغروره بدم میاد برم چیکار کنم اخه😔
نه مطمئن باش بغلت میکنه وقتی خودش اومدن دعوتت کرده ببین نمیخام بترسونمت ولی مواظب این فاصله بین قهرا باش خیلیا منتظرن مثل گرگ بپزم وسط زندگی بقیه ....یه درصد فکر کن شوهرت با این ناز الکی تو بره سمت یکی ناز خوبه نه زیادش که کاری کنی دفعه بعد حتی مقصرم باشه نازتو نکشه از بی سیاستیه نکن گلم
وااای یه لحظه نفسم بند اومد از حرفت دق میکنم اگه این اتفاق بیوفته،باشه عزیزم الان میرم کنارش میخوابم ...
ببخشید خیلی خواهرانه بهت گفتم شاید کمتر کسی بگه این حرفو بهت همه بگن ولش کن پر روش نکن من بفکر زندگیتم الان همه چی فرق کرده مردا هم به محبت ناز کشیدن احتیاج دارن این حرفم یه واقعیته خیلی زنا و دخترای بدکاره هستن که ارزوشونه که شوهر خوب داشته باشن زندگی کن لذت ببر قهر و ول کن وقتی شوهرت انقد خوبه امیدوارم همیشه عاشقانه زندگی کنی واسه منو زندگیمم دعا کن