2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 55 پست

کلا جاتونو جدا نکنین اصلا

ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻰ ﻣﺎﻧﻰ، ﻳﮏ ﺭﻭﺯ، ﻳﮏ ﻣﺎﻩ یا ﻳﮏ ﺳﺎﻝ. ﻣﻬﻢ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺳﺖ. ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻳﮏ ﺭﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ. ﮔﺎﻫﻰ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ، ﻳﮏ ﻋﻤﺮ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺟﺰ ﺩﺭﺩ، ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﺑﺮﺍﻳﺖ ندارند، ﻭ ﺗﺎ ﺗﻪ ﺭﻭﺣﺖ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺧﺮﺍﺷﻨد! ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻧﺎﺏ ﻫﺴﺘﻨﺪ! ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻯ ﻧﺎﺏ ﺗﺮﻯ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ! ﺍﻳﻦ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ، ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺯﻭﺩ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﻳﺎﺩﺷﺎﻥ و ﺣﺲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻧﺸﺎﻥ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻫﺴﺖ…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا وقتی میخواید یکاری کنید بعد وسطش پشیمون بشید چرذ انجام‌میدین‌از اول‌میخوابیدی طبیعی ترم بود میرفتی خودش بهترم میشد اشتی میکردین 

بعدم‌اینو اصلا درک نمیکنم جا جدا کردن منو شوهرم حتی وقتی قهرم باشیم جدا نمیخوابیم 

خیلی واضح بوده کارش مردا غرور دارن ولی معنی این کارش این بوده دوست دارم بیا پیشم بیا تمومش کنیم و... ...

خودمم پشیمونم که کشش دادم خدا لعنتم کنه الانم خجالت میکشم برم

بابا وقتی میخواید یکاری کنید بعد وسطش پشیمون بشید چرذ انجام‌میدین‌از اول‌میخوابیدی طبیعی ترم بود میر ...

چه کاره خوبی میکنید باریکلا،منو شوهرم احمقیم که جدا میکنیم خیلی بده لعنتی کاش بیاد بگه بیا بخواب تا برم😪

چه کاره خوبی میکنید باریکلا،منو شوهرم احمقیم که جدا میکنیم خیلی بده لعنتی کاش بیاد بگه بیا بخواب تا ...

دور از جونتون 

اما اخه این خودش باعث‌کش پیدا کردن دعوا میشه وقتی از اول جدا نکنی سریع ترم همه چی تموم‌میشه

به بهونه آب خوردن برو بیرون از اتاق شاید دوباره صدات زد بعدش با کله برو 

وااای خیلی باحال گفتی خدا خیرت بده کلی خندیدم😄😄امتحان کردم فایده تداشت لعنتی میخ تی وی شده اصلا منو ندید

خودمم پشیمونم که کشش دادم خدا لعنتم کنه الانم خجالت میکشم برم

خحالت نکش برو پیشش بخواب صبح ببینه خوشحال میشه هنوز گیر مردی نیفتادی دوساعت بخای نازشو بکشی بفهمی برو دیگه شوهرته روم نمیشه چیه یه پیامکم براش بفرست که رابطه ما خیلی مهم تر از این حرفاس تو نمی‌دونم این چیزا ..... ببخشید مردو باید خر کرد با زبون چیزی که خودم ازش بس نصیبم