بین این دوتا رشته موندم عاشق ادبیات انگلیسی ام از طرفی تدریس رو هم دوس دارم.
زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿 انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
چارت درسی رو مقایسه کن، تفاوت چندانی ندارن. ادبیات بخونی تدریس هم میتونی بکنی، اونقدرا مهم نیست مدرکت
مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس ساموراییها🎎 آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربریهاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗 در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲
چارت درسی رو مقایسه کن، تفاوت چندانی ندارن. ادبیات بخونی تدریس هم میتونی بکنی، اونقدرا مهم نیست مدرک ...
واسه استادی و معلمی میگم آخه آموزش اسمش روشه برای آموزش ینی اگ ادبیات انگلیسی هم بخونم بعدا میتونم معلم و استاد بشم؟
زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿 انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
ادبیات! کسی که ادبیات خونده باشه صد درصد میتونه بخوبی هم آموزش بده اگه به عقب برمیگشتم ...
جدی؟ینی حتما نباید آموزش خوند؟ینی بازاروار دوتاشدن یکیه 😃
واسه استادی و معلمی میگم آخه آموزش اسمش روشه برای آموزش ینی اگ ادبیات انگلیسی هم بخونم بعدا میتونم م ...
فرقشون در حد چند واحده، کلا ادبیات و مترجمی و آموزش تفاوت چندانی ندارن
مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس ساموراییها🎎 آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربریهاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗 در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲
چرا نتونی؟ نشد نداره، من گمان میکنم دبیری زبان یل آموزش زبان یه مقدار از ادبیات انگلیسی ساده تر باشه، اما علاقه شما حرف اول رو میزنه، اگه واقعا نظر تخصصی می خوای که قصد داری بر اساس اون تصمیم بگیری، توی اینستاگرام پیج کسایی که آموزش خوندن و دبیری خوندن رو پیدا کن و نظرشون رو جویا شو
چرا نتونی؟ نشد نداره، من گمان میکنم دبیری زبان یل آموزش زبان یه مقدار از ادبیات انگلیسی ساده ...
ممنونت❣
ادبیات! کسی که ادبیات خونده باشه صد درصد میتونه بخوبی هم آموزش بده اگه به عقب برمیگشتم ...
ببخشید عزیزم.اگه ممکنه جواب بدید برای رشته ادبیات انگلیسی حتما باید سطح زبان بالا باشه؟مثلا من در حد دبیرستان خوبم انتخاب رشته هم اولویت اولم زبان و ادبیات انگلیسی و مطمعنم قبول میشم.ب نظرتون میشه در طول کلاسا زبان یاد گرفت یا حتما قبلش باید بلد باشی؟