2777
2789
عزیزم به نظرم اشتباه از خودت بود برفرض که اون اعتمادتو جلب کرده ولی به هرحال نامحرم بوده و کارت گناه ...

میدونم اشتباه از خودم بوده ولی یجوری حرف میزد ک باورش کردم.اونم به زور دختریمو گرفت.گفت ما ک تا اخر باهمیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم دیوونه میشم ینی.چرا خدا صدامو نمیشنوه؟منو دست خورده کرد و رفت

روحت چی 

روحتو دست خورده کرد نه جسمت...

جسم ترمیم میشه ولی روح نه

حسین دعای مستجاب مادرم.....                      هیچی ازم نپرس هیچی 
میدونم اشتباه از خودم بوده ولی یجوری حرف میزد ک باورش کردم.اونم به زور دختریمو گرفت.گفت ما ک تا اخر ...

نمیدونم چی بگم برای آرامشت حمد میخونم اول برو پیش مشاور آروم بشی بعدش هم تلاش کن فراموشش کنی و توبه کن و از خدا بخواه یه قسمت خوب سر راهت بذاره

نمیدونم چی بگم برای آرامشت حمد میخونم اول برو پیش مشاور آروم بشی بعدش هم تلاش کن فراموشش کنی و توبه ...

کی میاد اخع یه دختر دست خورده رو بگیره.من ۲۴سالمه.تو این همه سال خودمو حفظ کردم اخرشم یکی اومد گند زد به زندگیم

کی میاد اخع یه دختر دست خورده رو بگیره.من ۲۴سالمه.تو این همه سال خودمو حفظ کردم اخرشم یکی اومد گند ز ...

مثبت فکر کن تا اتفاق بیفته به این فکر کن یه پسر باشعور میاد تو زندگیت که درکت میکنه و مشکلی با این موضوع نداره فقط باید از ته دل باور کنی همچین پسری میاد حالا اول خودتو آروم کن دنیا دوروزه انقدر خودتو ناراحت نکن حالا تو هم مجبور شدی و بچگی کردی بعضیا بخاطر لذت اینکارا رو میکنن و راست راست راه میرن