2777
2789

بچه ها میخواستم بدونم شما مدرک گواهی پایان دوره تحصیلی گرفتین یا نه ؟

من اون زمان رفتم مدرسه ریز نمرات با گواهی اشتغال به تحصیل بهم دادن و من بنابه دلایلی نرفتم پیش دانشگاهی به خاطر همین قضیه پیگیر نشدم به نظرتون الان چیکار کنم کجا برم دنبال مدرک دیپلم 😑😑

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

مدرسه ای که درس میخوندی برو بگیر

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم باید بری همون مدرسه ای که بودی 

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
مدرک دیپلمت دبیرستانی که درس می خوندی

الان برم میدن دیر نشده چون پرونده ام دست خودمه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
بله من سال ۸۴ دیپلمم تموم شد ولی  ۵ سال پیش رفتم از دبیرستانم گرفتم مدرکمو

الان برم میدن چون پرونده ام دست خودمه

بله گرفتم،به همون مدرسه خودت مراجعه کن راهنماییت میکنن

ممنونم عزیزم

منم سال ٨٤ گرفتم . کاری نداره که به مدرسه ات مراجعه کنی دارن .  اگرم مدرسه تغییر کرده . زنگ بز ...

پرونده دست خودمه مشکلی نداره عزیزم

الان برم میدن چون پرونده ام دست خودمه

بله من کلا پروندمم نمیدونم کجا بود بعد ک رفتم از مدرسه نامه گرفتم‌  پروندم و ریز نمراتم ک دستم بود پیدا شد

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤