فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیزهایی که میشنوی رو زود باور نکنچون دروغها سریعتر از حقیقت پخش میشن :))بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره محکم زد میشنوم ولی گرفته خیلی سنگین شده ینی کر شدم؟
نه کر که نشدی خدا نکنه ولی شاید لخته خونی زخمی چیزی شده باشه گرفته باشه گوشت برات شست و شو میکنه .
فقط یه گوشت اینجوری شده؟
فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیزهایی که میشنوی رو زود باور نکنچون دروغها سریعتر از حقیقت پخش میشن :))بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
نه ممکنه تو همون گوشت خون جمع شده باشه . اصلا خون بیرون نیومده باشه حالا برو دکتر گوش و حلقه و بینی بهت میگه. اگه هر دفعه میزنن پاشو برو پزشک قانونی . حداقل مدرک داشته باشی. برا روز مبادا .