فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیزهایی که میشنوی رو زود باور نکنچون دروغها سریعتر از حقیقت پخش میشن :))بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره محکم زد میشنوم ولی گرفته خیلی سنگین شده ینی کر شدم؟
نه کر که نشدی خدا نکنه ولی شاید لخته خونی زخمی چیزی شده باشه گرفته باشه گوشت برات شست و شو میکنه .
فقط یه گوشت اینجوری شده؟
فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیزهایی که میشنوی رو زود باور نکنچون دروغها سریعتر از حقیقت پخش میشن :))بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
نه ممکنه تو همون گوشت خون جمع شده باشه . اصلا خون بیرون نیومده باشه حالا برو دکتر گوش و حلقه و بینی بهت میگه. اگه هر دفعه میزنن پاشو برو پزشک قانونی . حداقل مدرک داشته باشی. برا روز مبادا .