2777
2789
عنوان

زخم صورت دخترم

526 بازدید | 53 پست

خانما دخترم ۲۰ روز پیش خورد زمین ـ کنار ابروش پوستش عمیق رفت . از اول براش ترمیم کننده استفاده کردم .حالا جاش گوده بنظرتون پر میشه؟؟ کمکم میکنید راهنماییم کنید چیکار کنم جاش نمونه بره کامل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لیزر نبر بچه رو این زخم با بزرگ شدن بچه حرکت میکنه و از توی صورتش میره بیرون  اصلا نگرانش نب ...

انشاالله . ۲۰ روز فقط دعا میکنم . زود خوب بشه . دکتر میگف نمی،ونم سابسیژن لیزر . والا من خودم تا حالا لیزر انجام ندادم . میترسم 

ابدا نگران نباشید حتی اگه جاش موند با لیزر کامل محو میشه .به خودتون و دخترتون استرس ندین و یه جوری وانمود نکنید که اگر پکیج کامل نباشی و نقص داشته باشی خوب نیستی . مطمئن باشید اگر هم جاش موند با لیزر درست میشه

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀