2777
2789
ون ک دیگه هیچ امیدی ب خوب شدنش ندارم اخلاق با شیر میاد و با مرگ میره

دور از جون ،طلاق نمیشه؟

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب میخواست ی عکس بهم نشون بده، یهو ی پیام اومد تو واتس آپ دیدم دختر داییشه کل پیاماشونو خوندم  ...

ببخشید اینو میگم ولی واقعا خیلی ضعیفی . تو باید کاری کنی ک شوهرت و دختر داییش گریه کنن ن خودت بشینی های های گریه کنی . ب تو هم میگن زن ؟؟؟ خب تو ضعف نصون بدی بدتر میشه . از همه جای گوشی شوهرت دختر داییشو بلاک کن . با دختر داییش قطع رابطه کن . شماره شوهر دختر دایی شوهرتو هم تو گوشیت سیو کرده نگه دار شاید بعدا احتیاجت بشه . 

نه چرا ناراحت ....اما واقعا درد دل کردن زن ومرد متاهل نامحرم اشتباهه حتی اگه قصدی نباشه چون بعدا حتم ...

صد در صد شک نکن 

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره،😍💕
شوهرم امتحانشو بارها و بارها امتحانشو پس داده، بگم تا حالا نشده حتی رو ی قولش واییسته، دروغ نگفتم

چطور دلت میاد به خاطر یه رابطه ی فامیلی از جون بچه هات مایه براری این قد ضعیف نباش حتی اگر چیزی هم بینشون باشه نباید این قد متزلزل بشی که بخوای ارزوی مرگ خودت و بچه هات رو بکنی. وای چی بگم آخه از ضعیف و حساس بودن زیادی بعضی خانم ها 😔 من سه تا بچه دارم اگر شوهرم خیانت بکنه نهایتش یه شوت میندازم زیرش بره گمشه و اگر. زیاد جدی نبود خیانتش میبخشم و اهمیت نمیدم دیگه در اصلم همینجور باید باشیم زیادی نباید به مرد وابسته باشیم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
این دختر بره دیگه دختری پیدا نمیشه؟شوهر خودم باید مرد باشه و ب همسرش خیانت نکنه، ب زندگیش وفادار باش ...

عزیزم شما خیلی خانم عاقل و فهمیده ای هستی حیف که واقعا با همچین کسی ازدواج کردی به نظر خودت صلاح زندگیت تو چیه؟ادامه دادن یا طلاق؟اینم در نظر بگیر این مرد هیچ وقت درست نمیشه می خوای چیکار کنی خودت

میشه دعا کنید دختر کوچولومو سالم بغلم بگیرم و بتونم خوب و صالح تربیتش کنم❤ماهنی کوچولوی مامان🦋💗خدا می دونه چقدر منتظرم تا تو بغلم بگیرمت و عطرتو حس کنم  
منم همین حرفا رو گفتم ولی آدمی ک خوابه میشه از خواب بیدار کرد ولی ادمی ک خودشو زده ب خواب ن. من تنها ...

نه عزیزم به هیچ وجه این اشتباهو نکن اولا بخاطر بچه هات اونا بزرگ میشن می فهن اینارو داشتن یه پدر خیانکار کافیه براشون 

دوما اینجور ادما راه درو رو خوب بلدن چه طور دم به تله ندن ولی مچ بقیه رو خوب می گیرن دور از جون شما یکی از همسایه های ما شوهرش با یه زن دیگه رابطه داشت اینم بخاطر انتقام رفت پی مردای دیگه و شوهرش مچشو گرفت همراهش مامورم داشت آبروی دختر بیچاره رفت و بعد سالها مشخص شد اول این مردک خیانت کرده بوده

میشه دعا کنید دختر کوچولومو سالم بغلم بگیرم و بتونم خوب و صالح تربیتش کنم❤ماهنی کوچولوی مامان🦋💗خدا می دونه چقدر منتظرم تا تو بغلم بگیرمت و عطرتو حس کنم  
اره لذت گناه هست، ک شیطان اون وسط نفر سومه، کاش خدا زودتر منو بچه هامو از شوهرم بگیره، ولی خدا خیلی ...

خدا آرامش بده به زندگیتون وشوهرتو سربراه بکنه

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
آره، خونه ک هست همیشه گوشی تو دستشه، یک ثانیه بدون رمز گوشیش نیس، فکر میکنه من بر میدارم چک میکنم، و ...

چوبشو میخوره بسپار بخدا

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
همه کمبود دارن، منم ب شدت کمبود ی همدم و همدل دارم، ولی شوهرم برا زنا و دخترای مردم همدمه و منم رها ...

غلط کرده باید یه کاری بکنی آدم بشه...خودتو تو گناه ننداز اون نفهمه تو که میدونی

اوول بی سر و صدا به دایی و زندایی شوهرت محکم و قاطع بگو. همون اول جار نزن

دایی و زن داییش در شان من نیس بهشون سلام بدم چ برسه ک بخوام باهاشون حرف بزنم

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
ببخشید اینو میگم ولی واقعا خیلی ضعیفی . تو باید کاری کنی ک شوهرت و دختر داییش گریه کنن ن خودت بشینی ...

گوشیه شوهرم رمز داره ب من نمیده

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون