2777
2789
ب موقع اش همه کار میکنم ولی فک کنم شوهرم ب خانواده داییش گفته خانمم رو ارتباطای ما حساسه جلو من اسم ...

اگه در این حده با زبون خوش و توی لفافه تحدیدش کن. بگو لطف کن به دخترت بگو دیگه پیاماش رو روی گوشی شوهرم نبینم وگرنه شکایت میکنم و در جریان هستید که مجازات زنای محصنه سنگساره.

هی نشین الکی حرص بخور. جمعشون کن

با خرابات نشینان ز کرامات ملاف... هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد
دیشب بهش گفتم من چ کوتاهی در حقت میکنم بهم بگو تا خودمو اصلاح کنم اصلا ربطی ب اون نداره خودم ی زن دا ...

دقیقا ‌،ذات بد نیکو نگردد.هعی.....

همسرتون مقید به چیزی هستن؟

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بابا خودشونو مبرا از هر گناه میدونن در حالیکه ته دلشون ناخواسته ی احساسایی بوجود میاد

نمیدونم چرا اینحوری دوتا نامحرم حرفاشون براهم میچسبه اما برن زیر یه سقف سگ وگربه میشن ....خدا عقلشون بده تا قدر داشته هاشونو بدونن  اینجور زن ومردا....وگرنه ناشکری بکنن خدا ازشون میگیره تمامشو 

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
چه قدر دختره هرزس خدا لعنتش کنه.عزیزم شما خودت به اندازه این دختره قربون صدقه شوهرت میری؟ یه وقت کمب ...

عجب ...این چه حرفیه بعضیاتون میزنین کمبود محبت باشه...مگه خانما محبت نیاز ندارن فقط این نامردا باید محبت ببینن...والا به اونجور شوهر چه قربون صدقه ای آخه...

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
شوهر منم اولین بار اینو تو اینستا پیدا کرد، قبلش ازشون شماره ای چیزی نداشت، گاهی وقتا شیطونه میگه بز ...

آخه با تو درد دل کردن بهش نمیچسبه ...غریبه دلش میخواد

منم همین تصمیمو دارم از طریق بزرگای فامیل ن بخاطر اینکه آبروشو ببرم، فقط بخاطر این ک از ی فاجعه‌ی بز ...

خب بره با خوارشوهرت درددل کنه چرا اومده با پسرعمه درددل میکنه ...ببخشیدا ایشون خارش دارن

جدی برخورد کن- دعوا راه بنداز محکم بگو طلاق و میخوام و بچه هاتم برای خودت برید با دختر داییت بزرگشون کنید - ضعف نشون نده  اصلا- مطمین بلاش بازم عذرخواهی میکنه و قول میده اینبار ازش حق طلاق و حضانت بگیر - از پیاما اسکرین بگیر به شوهرت بگو اگر یک بار دیگه ببینم دارید چت میکنید چتا رو میزارم تو گروه فامیلی همه ببینن و ازت جدا میشم و اگه بازم این کارو کرد مطمین باش دیگه درست نمیشه - مهریه ت رو بگیر و جدا شو یا اینکه اگه شرایط نداری دیگه طلاق عاطفی بگیر ازش و محل سگ بهش نزار

دقیقا ‌،ذات بد نیکو نگردد.هعی..... همسرتون مقید به چیزی هستن؟

ن. کسی ک مقید باشه، باید برا حفظ زندگیش تلاش کنه، حتی از ی خوش گذرانی مجازی ام نمیتوونه بگذره، فقط تمام سعی‌شو میکنه ک از من پنهان کنه

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
ن. کسی ک مقید باشه، باید برا حفظ زندگیش تلاش کنه، حتی از ی خوش گذرانی مجازی ام نمیتوونه بگذره، فقط ت ...

انشاالله درست بشه این مشکل واقعا سخته

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
نمیدونم چرا اینحوری دوتا نامحرم حرفاشون براهم میچسبه اما برن زیر یه سقف سگ وگربه میشن ....خدا عقلشون ...

اره لذت گناه هست، ک شیطان اون وسط نفر سومه، کاش خدا زودتر منو بچه هامو از شوهرم بگیره، ولی خدا خیلی صبر داره

آخه با تو درد دل کردن بهش نمیچسبه ...غریبه دلش میخواد

آره، خونه ک هست همیشه گوشی تو دستشه، یک ثانیه بدون رمز گوشیش نیس، فکر میکنه من بر میدارم چک میکنم، ولی براش لذت بخش هست ک هیچ تلاشی برای ترک این کارش نمیکنه 

خب بره با خوارشوهرت درددل کنه چرا اومده با پسرعمه درددل میکنه ...ببخشیدا ایشون خارش دارن

خود شوهرمم مشکل داره ، و إلا  جوابشو نده، حتی راضی نیس برا حفظ زندگیش ازین هوساش دست برداره

عجب ...این چه حرفیه بعضیاتون میزنین کمبود محبت باشه...مگه خانما محبت نیاز ندارن فقط این نامردا باید ...

همه کمبود دارن، منم ب شدت کمبود ی همدم و همدل دارم، ولی شوهرم برا زنا و دخترای مردم همدمه و منم رها کرده، پس منم باید برم با مردای غریبه راز دل کنم

جدی برخورد کن- دعوا راه بنداز محکم بگو طلاق و میخوام و بچه هاتم برای خودت برید با دختر داییت بزرگشون ...

الانم طلاق عاطفی دارم، نمیدونم چرا زیر ی سقف دارم باهاش عمرمو میگذرونم

انشاالله درست بشه این مشکل واقعا سخته

ون ک دیگه هیچ امیدی ب خوب شدنش ندارم اخلاق با شیر میاد و با مرگ میره