2777
2789

@دریا_خانووم   سلام عزیزم اطلاعی داری؟

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می تونی آموزگار ابتدایی بشی از طریق ازمون

آها عزیزم ممنونم

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                
علوم‌تربیتی زیر شاخه روانشناسی و تو حوزه آموزش و پرورش هست و گرایشات مدیریت و برنامه ریزی آموزشی و پ ...

خیلی ممنون

همون معلم پرورشی خودمون

ممنونم

من لیسانس علوم تربیتی دارم گرایش اموزش ابتدایی

خداروشکر راضیم بازار کارش خوبه

میتونم تو مراکز روانشناسی یا بهزیستی کار کنم

اگه پارتی داشته باصی تو غیرانتفاعی کار کنی

تو ازمون استخدامی امسال هم شرکت کردم توروخدا دعا کنید قبول نهایی بشم❤

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘
من لیسانس علوم تربیتی دارم گرایش اموزش ابتدایی خداروشکر راضیم بازار کارش خوبه میتونم تو مراکز روان ...

انشااله قبول بشین

فقط میشه دبیر شد؟ میشناسم کسی که روانشناسی خونده الان بهزیستی کار میکنه البته آموزگارشون نیست از بچه ها تست ورودی میگیره و تقریبا نظارت داره. علوم تربیتی هم همینطوره؟ 

انشااله قبول بشین فقط میشه دبیر شد؟ میشناسم کسی که روانشناسی خونده الان بهزیستی کار میکنه البته آمو ...

علوم تربیتی گرایش مختلفی داره مثل اموزش ابتدایی .مدیریت.تکنولوژی و...

من که اموزش ابتدایی خوندم نمیتونم دبیر بشم فقط اموزگار

ولی یه سری از دانشجویا میگفتن کسی مدیریت بخونه میتونه راهنمایی تدریس کرد حالا بازم نمیدونم

اگه پارتی داشته باشی میتونی با هر مدرکی خیلی جاها کار کنی😂😭😂😭😂

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘
علوم تربیتی گرایش مختلفی داره مثل اموزش ابتدایی .مدیریت.تکنولوژی و... من که اموزش ابتدایی خوندم نمی ...

درسته😬😂

موفق باشی گلم من عااقه ای به دبیری و... ندارم شانس من همیشه همین مدل رشته ها رو میاره😂

سلام عزیزم رشته خوبیه گرایش متفاوتی داره 

بازار کارش خوبه هم میتونی داخل مدرسه کار کنی به عنوان معلم پرورشی یا آموزش ابتدایی و مدیریت هم داره 

بازار کارش نسبتا خوبه و اگه یه خورده تلاش کنی قطعا بهش میرسی

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
سلام عزیزم رشته خوبیه گرایش متفاوتی داره  بازار کارش خوبه هم میتونی داخل مدرسه کار کنی به عنوا ...

ممنونم عزیزم😘

راستش الویتم حقوقِ🥰