2777
2789
عنوان

خانما ببینید توی برنجمون این چیه😥

26963 بازدید | 108 پست

سه ماهه بخاطر فشار قسط هامون برنج نداشتیم،

دیروز بالاخره خریدیم،امروز موقع شستنش دیدم داخلش از ایناس،شوهرم میگه فضله موش هست!

ای خدا تو این گرونی

چکار کنم

عکسو میذارم ببینید

گذاشتی لایک کن

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اره فضله موشه .چقدر گرفتید چندکیلو؟؟؟

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم
ده کیلو،شد هفتصد تومن

پس بدید خب

عزیزم   برنج تا خشکه اشکال نداره فضله توش باشه       تمیز پاک کن بعد خوب بشور  چند بار آب روش رد کن     اگر بپزی بد میشه 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو