2777
2789

اره خلاصه خوبیه ولی بنظرم وقت گیریه همون بجاش کتابو مرور کن و سوالای امتحان نهایی سالای قبل رو ببین

یه کاربر خاموش که بعداز2.3سال عضو شده  دیگه خیلی هاتونو میشناسم و دیدم ت خیلی از تاپیکای جنجالی هم بودم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتابای شب امتحان خیلی سبز واقعا خوبن و زیاد هم وقت گیر نیستن

و کلا برای امتحانات نهایی اگه تا ۱۶ نمره حدون بخوای بگیری مرور سوالات نهاییای سالای قبل کفایت می‌کنه 

اگر شما خودتان را تغییر دهید ؛ آینده شما هم تغییر خواهد کرد ✨

اول کتاب بعد کمک دردسی هرچی میخاد باشه تاکتابو کامل یادنگرفتی سمت کتاب دیگه نرو ولی نمونه سوالات خیلی سبز عالیه من خیلی خیلی کتاباشو دوس داشتم

شده ایا گله ازجان به خدایت بکنی؟؟؟؟وفقط هی نشود هی نشودهی نشود....

کتابو انقد مرور کن که بتونی تو یه ساعت دورش کنی.بعد برو سراغ شب امتحانی رو بزن میبینی سوالا رو هوا میزنی کیف خاصی میده اصلا😍جاهای مهم رو علامت بزن اونا رو زیاد دوره کن

امتحان چی داری؟

کتابای شب امتحان خیلی سبز واقعا خوبن و زیاد هم وقت گیر نیستن و کلا برای امتحانات نهایی اگه تا ۱۶ نم ...

اره الان دینی ۳۶ صفحس میخام ببینم واقعا همه نکاتو میگه ک من دیگ سراغ کتاب نرم؟!

دینی 

منم کنکوری ام دوازدهم یکم درس آخرهاش حجمش زیاده

ولی باور کن راحترین امتحان؛امتحان نهاییه

من تنها امتحانی که تو دبیرستان ۲۰ گرفتم همین دینی بود سال آخر نهایی😍😍😂

فک کنم فردا امتحان اولتونه

اره خلاصه خوبیه ولی بنظرم وقت گیریه همون بجاش کتابو مرور کن و سوالای امتحان نهایی سالای قبل رو ببین

اره وقت زیادی میبره منم واس همین موقع کنکورم از حزوه های مهرشاد سبطی استفاده میکردم چون حجمش کم بود میشد مرور کرد

سلام بچها 

کتابا فرمول بیست زبان دینی عربی ادبیات دوازدهم همراه کتاب کوچیکشون 

به قیمت 800 تومن به فروش میرسن تخفیف هم دارن تازه سیمی شده هم هستن نو نو اند

200 تومن تخفیف گذاشتم بازم تخفیف میدم اگه خریدار باشه چاپ جدیدا تو سایت بخای بخری 1100 میفته پات 

کتاب فرمول بیست فیزیک دوازدهم هم هست اگه کسی خاست اون 50