2777
2789
عنوان

یه دعا

133 بازدید | 27 پست

دوستان تا میتونید در حق همدیگه دعا کنید خودِ خدا گفته که دعای از ته دلتون در حق دیگرون باعث میشه دعای خودتونم زودتر مستجاب بشه خیر و خوشی ببینید همگی الهی آمین

لطفا برای راضیه دعا کنید مساله دادگاهش به خیر و خوشی تموم شه

بلاخره همه چیز درست میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسم دعاکنید زندگیم ازهم نپاشه 😔

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

واسه منم دعا کنین 

منم هر وقت میبینم یه نفر مشکلی داره یا همسرش اذیتش می‌کنه براش دعا میکنم زندگیش چنان خوب بشه که همه حسرت زندگیشون رو داشته باشن ان شاءالله ک اینجوری بشه همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت بشن

میشه یه صلوات برای رسیدن به هدفم بفرستی🥺🤍
واسم دعاکنید زندگیم ازهم نپاشه 😔

الهی بحق سوره یس زندگیت حفظ میشه یه نذری بهت میگم بکن رد خورد نداره سه تا پنجشنبه بعد از اذان مغرب و عشا یعنی جمعه شب ،سه بار سوره یس بخون بگو به نیابت حضرت ابولفظل تقدیم میکنم به مادرش و هر پنجشنبه باید سه بار بخونی که بشه سه تا پنجشنبه تا اینجا میشه ۹ تا و پنجشنبه اخرو باید یکبار یس بخونی همین کلا میشه ۱۰ تا یس

بلاخره همه چیز درست میشه
صلوات فرستادم به حق پنج تن خدا کمکش کنه. منم مشکل دادگاه دارم دعا کنید خدا کمکم کنه به نفع من بشه

خدا بحق پتج تن کمکت کنه و دلتو شاد کنه زوده زود آمین 

بلاخره همه چیز درست میشه