2777
2789
عنوان

دیگ دوس ندارم زنده باشم

315 بازدید | 25 پست

من از ۱۱‌سالگی   بخودم اومدم دیدم پربدنم ترکه باز شکم رون سینه پهلو همه جااا بخدا دیگه نمیخا زنده بمونم میرم باشگاه میبینم هیشکی نداره خب اخه چرا من😭😭😭😭😭😭😭

بدو بیا تو تایپکم تایپک شخصیت شناسی دارم میتونه کمکتون کنه🙂🙂 حالت عالی میشه

سلام.من پیچک خانوم هستم.🌹💌💫خیلی کتاب دوست دارم عاشق زبان ترکی آذر بایجانی هستم😍به ۳ زبان زنده ی دنیا مسلط هستم.💌💫miss_pichak_khanom ماه و ستاره🌙☄🌟🌝گل و گلدون🌺🌱 شده پیچک 🌝🌺عشق و علاقه💌😘  مهر و دوستی 🤗👭 شده خانوم🌟.                 Sevgi hekayəsi və roman🤗💫                       Buna görə çox şey əlavə edirəm☄🌞🌝🌱      Buna görə çox şey əlavə edirəm💞💛💫         Qlenin romanını çox bəyənirəm😊😉👯👸      Xanım Ayvinin hekayəçi qızı💫☄💐🌹⚘    :پیچک خانم🌱💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ترک پوستی دارم رو باسنم  پشت رانم قسمتای خصوصی بدنم سیاه تره نسبت به بقیه بدنم تنها نیستی عزیزم منم بخاطر اینا خجالت میکشم ک لباس باز بپوشم یا حتی ازدواج کنم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ترک حاصل تغییر سایزه و کاملا طبیعیه 

الانم علاوا بر ماساژ با روغن بادوم تلخ میتونید با لیزر ترمیمش کنید قشنگم 

اصلا هم اینجوری نیست که بگید هیچ کس نداره، همه دارن فقط کم یا زیاد و قسمت های مختلف دارند مشخص نیست

می‌سازم زندگیمو با قوانین خودم 😉

ترک که خیلی ها دارن 

تازه با لیزر هم درمان میشه باید بری پیش یه متخصص پوست

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...

پوستت شله ...درما رولر بخر با یه کرم که گرونم بود اما ترک ها رو میبرد ماساژ بده به با این دو تا نتیجه خوب میده ..اسم کرمه رو پیدا کردم بهت میگم 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

اوووووه بخاطر ترک شکم و ران میخوای زنده نباشی ؟ 

یه پیشنهاد بدم 

هفته لی یه روز برو تو بیمارستانا آسایشگاه سالمندان و دادگاه ها بشین بعد به خودت نگاه کن 

برو تو خیابونای پایین شهر قدم بزن و به خودت نگاه کن 

ببین تو غم چه داری و آنها غم چه ...

گاهی فقط گوش باش
بدو بیا تو تایپکم تایپک شخصیت شناسی دارم میتونه کمکتون کنه🙂🙂 حالت عالی میشه

بیا دیگه

سلام.من پیچک خانوم هستم.🌹💌💫خیلی کتاب دوست دارم عاشق زبان ترکی آذر بایجانی هستم😍به ۳ زبان زنده ی دنیا مسلط هستم.💌💫miss_pichak_khanom ماه و ستاره🌙☄🌟🌝گل و گلدون🌺🌱 شده پیچک 🌝🌺عشق و علاقه💌😘  مهر و دوستی 🤗👭 شده خانوم🌟.                 Sevgi hekayəsi və roman🤗💫                       Buna görə çox şey əlavə edirəm☄🌞🌝🌱      Buna görə çox şey əlavə edirəm💞💛💫         Qlenin romanını çox bəyənirəm😊😉👯👸      Xanım Ayvinin hekayəçi qızı💫☄💐🌹⚘    :پیچک خانم🌱💫 
اوووووه بخاطر ترک شکم و ران میخوای زنده نباشی ؟  یه پیشنهاد بدم  هفته لی یه روز برو تو ب ...

خیلی رفته رو مخم گاهی حس میکنم دیگه از فکرشون دیوونه شدم خب اخه چرااا