2777
2789

پسرم داره هجده ماهش میشه و سه ماهه ک یه جوش زیر بغلش در اومده ک خوب نمیشه،ب دکترش نشون دادم گفت تو حموم دورشو بتادین بزن فشارش بده خمیرش در بیاد ولی من هرچی فشار دادم چیزی در نیومد و خیلی ام دردناکه و پسرم دیگه حتی میترسه دستشو بیاره بالا و دو سه روزه یکم بزرگتر شده.یه دکتر دیگه ام گفت از واکسنه و ب هیچ وجه دست کاری نکنین.ولی پسرم دردش میاد اخه خوبم نمیشه

یکی گفته فشارش بده یکی گفته دستکاری نکن😑

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه از واکسن باشه دختر منم دقیقا زیر بغلش بود

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

اصلا دست نزن.................چه دکتری بوده گفته فشار بده........بچه رو

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دکتر دومی گفت عوارض واکسن سل هستش

دختر منم زیر بغلش داشت سفت بود مثل نخود به منم گفت مال واکسنه اصلا دستش نزن خودش بعد مدتی میره

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
برا دختر شما چقدر طول کشید خوب بشه؟؟

چهار پنج ماه بود اینقد غصه خوردم که نگو