2777
2789
عنوان

کورتاژ چطوریه میشه راهنماییم کنید خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 14641 بازدید | 24 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پارسال کورتاژ کردم از کمر به پایین بی حس میکنن و تموم.هیچ دردی هم نداره نگران نباش عزیزم 

یکی از دوستام کرده بود می گفت خیلی درد داره

شما هم می گین که هیچ دردی نداره

پس حرف کی درسته؟

خب این تجربیات خودم رو از کورتاژ بگم که امروز انجام دادم اصلا متوجه چیزی نمیشی فقط اول ممکن یک امپول یا قرص زیر زبانی بزارن که یک کوچولو دهانه رحم باز بشه بعد بلافاصله میبرنت اتاق عمل و بیهوشی کوچولو میزنن بهت یک ساعت چهل دقیقه بعدشم سرحال و بدون هیچ دردی به هوش میای راحت بعد راه میری و دستشویی میکنی و فقط پریود میشی خونریزیت همونقدره شاید کمرت و زیر دلت خیلیی کوچیک درد بگیره که خیلی کوچولوعه دردش اصلا نگران نباشید احتمالا شبش هم حتی میتونید مرخص بشید اما فکر کنم بستگی به پزشکتونم داره اینا

من متاسفانه تو هفته 12 بودم و پزشکم خیلی دیر رسید خودم جفت و جنین رو انداختم تو فاصله ای که دکترم خودش رو رسوند و اصلا درد نگران کننده ای نداشت یک کوچولو از پریودی بیشتر همش می‌گرفت.و ول میکرد دردش تو کمرم بعدم که تلوپ تلوپ ازم تکه های گنده تخلیه شدن ولی برای بقایاش گفتن بازم باید کورتاژ شی و گفتن خونریزیتم کمتر میشه دیگه قبول کردم که کورتاژ شم

من پارسال کورتاژ شدم، تو خونه درد داشتم و بچه سقط شد رفتم بیمارستان و سونوگرافی کردن گفتن بقایا مونده و باید کورتاژ بشم

اصلااااا درد نداشت،فقط از نظر روحی و روانی آدم بهم میریزه

من الان تو بیمارستانم و کورتاژ شدم اصلا دردی نداری فقط در حد درد پریودی ساده قبلشم که قرص دادن بعد یک ساعت به خونریزی افتادم و چند تا لخته ازم خارج شد  ولی دردش خیلی زیاد نبود قابل تحمل بود 

قبلش تو تاپیکا در مورد سقط میخوندم خیلی ترس داشتم ولی اونجوری که میگفتن نبوددونفر دیگه هم تو اتاقمن اونام همین نظرو دارن