2777
2789

مادرشوهر من از اون دسته آدماست که مثل مادرسوسکه به بچه ش میگه قربون دست و پای بلوریت برم و عملا بچه هاش هر غلطی کنند الکی و بی دلیل حمایتشون میکنه و پرروشون میکنه و از طرف خانواده شوهری هم فهمیدم شوهر من خیلی حرف میبره و عملا دهن لقه

ادامه پست بعد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اومده تو گروه خانوادگیشون چند وقته خیلی حرف های مشاوره ای میزاره 

با اینکه خودش،زندگیش و حتی وچودش کلا مشکله🤣

با دعواهایی که با پدرشوهرم داره و پدرشوهرم عین یه تیکه آشغال ولش میکنه و میره رد رفیقاش

حالا اومده تو گروه خانوادگیشون چند وقته خیلی حرف های مشاوره ای میزاره  با اینکه خودش،زندگیش و ...

نگاه نکن کی گفته 

نگاه کن چی گفته...

تا اینجاش که الکی داری خودتو ناراحت میکنی 

خیلی اذیت میشی گروه رو بزار رو حالت مود و اصلاً پیاماشو نخون 

به همین راحتی 

اگر هم کنار خودش نگه میداره بچه هاشو بخاطر اینکه پدرشوهرت توجهی بهش نداره هست...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

🔹🔸اگر شوهرتون به مادرش وابستگی زیادی داره برای کنترل بیشترش با مادر و خانواده‌‌اش در نیفتید.

🉐بهترین کار اینه که ارتباط خوب و نزدیکی با مادرشوهر تون برقرار کنید.

ممکنه گاهی نیاز داشته باشید از طریق او روی همسرتون تاثیر بگذارید.

🔹🔸از طرفی وقتی شوهرتون ببینه با مادرش خوب هستید با آرامش بیشتری به سمتتون میاد.

🔹🔸اگر شوهرتون به مادرش وابستگی زیادی داره برای کنترل بیشترش با مادر و خانواده‌‌اش در نیفتید.  ...

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
اگر هم کنار خودش نگه میداره بچه هاشو بخاطر اینکه پدرشوهرت توجهی بهش نداره هست...

ولی من از این بچه ننه بودن بدم میاد که زنگ بزنه کجایین چی خوردین چی کردین یا بعدا که من نیستم حضورا زیر زبون شوهرمو بکشه و همه چی لو بده

موافقم با حرفت چون میدونم مادرشوهرم به اصطلاح پز اینو میده که اره من کنار شوهرم نخوابم خوابم نمیبره و اینا و واسه پر کردن خلا زندگیش بچه جاریمو میاره پیش خودش و البته جاریمم مشکلی نداره با اینکه شوهر خودشم رفیق بازه ولی خانواده جاریم کلا ول و آزادن و از اون بدکاره ها