2777
2789
عنوان

بیاین ببینید مادرشوهر فتنه م چی گذاشته تو گروه خانوادگیشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 31 پست

[QUOTE=238121951]🔹🔸اگر شوهرتون به مادرش وابستگی زیادی داره برای کنترل بیشترش با مادر و خانواده‌‌اش در

بند اول حرفشو قبول ندارم...

هیچ مردی حق نداره اینجور باشه...

ولی با بقیش موافقم 

راست میگه دیگه 

نمیشه که شمشیر رو از رو بست و دعوا راه انداخت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من از این بچه ننه بودن بدم میاد که زنگ بزنه کجایین چی خوردین چی کردین یا بعدا که من نیستم حضورا ...

چی بگم خودش تو زندگیش کمبود داره میخواد بدونه شما چیکار میکنین

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
[QUOTE=238121951]🔹🔸اگر شوهرتون به مادرش وابستگی زیادی داره برای کنترل بیشترش با مادر و خانواده‌‌اش ...

مادرشوهری که مثلا خود شوهرمو شیر میکنه که اره همراه داداشت برو پی رفیق و قلیون بکش و فلان کن و چیزی بهش نمیگه حق نیست که شمشیر رو از رو ببندم واسش؟یا همه چیز رو از زیر زبون شوهرم میکشه؟من و شوهرم اولین شرطمون دقیقا روز اول اشنایی این بود که راز نگه دار باشیم و وقتی دیدم شوهرم اینجوری نیست منم هر غلطی که مادرش میگه بکنه رو میگم‌به مادرم چرا؟چون یه بار که اعتراض کردم که چرا بچه تو پررو میکنی گفت خودت که در جریان اون کار بودی و مخالفت نکردی!!!!آدم اینقدر پررو و وقیح نوبره والا!

چی بگم خودش تو زندگیش کمبود داره میخواد بدونه شما چیکار میکنین

چاره چیه آجی

چیکار کنم که زندگی من،مثل پدرشوهر و برادرشوهرم رفیق باز نشه ولی شده😭به کسی هم نمیتونم بگم همراه براددشوهرم میرن تولد مجردی...میرن روستا مجردی...اینا تو این یه سال عقد نبود الان شروع شده و مشکل مادرشوهر پررو منه که میگه شوهر نمیشه توخونه بست!مگه من خواستم ببندمش تو خونه؟من خواستم تعهد به زندگی بفهمه چطور بابا و عموهای من اینجوری نیستن؟بعد ماددشوهر من میگه همه مردا همینن رفیق بارن!این همه آدم هست که نیست..میگفتم چرا قلیون میکشه میگفت تفریحیه..همه میکشن..اخه این حرفه؟جای اینکه اشتباه قبول کنه و بره سراغ گوشزدی برعکس پسرشو پررو تر میکنه

تو قبل مادرشوهرت  باید شوهرتو آدم کنی جانم

شوهرم آدمه!مشکلی باهاش ندارم هرچی بهش میگم گوش میده با منطق پیش میره ولی اینکه مادرش زیر زبون میکشه که نمیشه مادرش دخالت میکنه مثلا تو مادرت بگه رفتین در چی خوردین و چی گفتین و کجا رفتین رو میگی ولی واقعا دلیل داره ادمی که ازدواج کرده مادرش این سوالارو بپرسع؟بعد چرا مثلا من میگم شوهرم با برادرشوهرم میره بیرون چرا همین سوالارو اون وقت نمیپرسه.؟ما یه بار پتاهلی رفته بودیم با پسرخاله شوهرم مسافرت مادرشوهرم صدبار زنگ من و شوهرم زده بود و گوشیم سایلنت بوده زنگ زده به پسرخاله شوهرم که عکساتونو بفرستین من ببینم!اخه مگه تو فضولی!درصورتی که مادر من اینجوری نیست

تو قبل مادرشوهرت  باید شوهرتو آدم کنی جانم

اینکه مثلا قلیون میکشه و مادرش جای اینکه هیچی نمیگه بیشتر فکر میکنه که اره من کارم درسته در صورتی که نیست!!!یا مثلا یه بار خود مادرشوهرم میگفت بزار شوهرت تنهایی و مجردی بره پی رفیقاش و مسافرت که الان شوهرم داره میره یه روز تولد یه روز عروسی به حدی که من دیگه نمیبینمس!این مادرشوهره من دارم؟فکر میکنه چون پسراولیش و شوهرش عین هرزه ها صبح میرن بیرون شب میان و بعدم رد رفیق هنره!

[QUOTE=238121951]🔹🔸اگر شوهرتون به مادرش وابستگی زیادی داره برای کنترل بیشترش با مادر و خانواده‌‌اش ...

اجی من اول فکر میکردم شوهرم دقیقا ادم نیست چون تایپک قبلم ببینی ازش به تنفر یاد کردم ولی فکر که میکنم الان میبینم مشکل دخالتای مادرشوهرم و پررو کردن پسراشه

شوهرم آدمه!مشکلی باهاش ندارم هرچی بهش میگم گوش میده با منطق پیش میره ولی اینکه مادرش زیر زبون میکشه ...

عزیزم 

مشکل از شوهرته که به مادرش جواب میده 

یا با این قضیه مشکلی نداره و دوست داره با مادرش در این باره حرف بزنه 

یا اگرم دوست نداشته باشه چهاربار مادرش سوال بپرسه این جواب نده مشکل حل میشه...

وقتی مادرشوهرت زنگ زد به پسرخاله شوهرت و گفت عکس بفرستین شما نفرستین 

به همین راحتی 

چهاربار که سنگ رو یخ بشه دیگه دخالت نمیکنه 

البته من این چیزا رو دخالت نمیدونم 

حالا طرف پرسیده دیگه مگه چی شده 

مادره 

انقدر حساس نباش 

ولی جلوی رفیق بازی شوهرتو بگیر اینکه میگی با برادرشوهرت میره قلیون و دور دور...

مادرشوهرت که شوهرتو زور نمیکنه حتماً برو حتی اگه زور هم کرد شوهرت نره به همین راحتی...

بشین مشکلتو اول با شوهرت حل کن جانم

اینکه مثلا قلیون میکشه و مادرش جای اینکه هیچی نمیگه بیشتر فکر میکنه که اره من کارم درسته در صورتی که ...

عزیزم گلم 

اصلاً مادرشوهرت روباه مکار 

ولی شوهرت چرا گول میخوره؟؟

مشکل شوهرته...

من تا نخوام کسی نمیتونه منو مجبور کنه که برم پی کارایی که پسندیده نیست...

شوهرت میخواد که میره 

تو میکل داری بشین با شوهرت حل کن انقدر همه چیز رو ننداز گردن مادرش...

مادرش مقصر هست ولی شوهرت که بچه پنج ساله نیست هرچی مادرش گفت انجام بده...

اجی من اول فکر میکردم شوهرم دقیقا ادم نیست چون تایپک قبلم ببینی ازش به تنفر یاد کردم ولی فکر که میکن ...

عزیزم مشکل اینه که شوهرت دهن بینه و هرچی مادرش بگه انجام میده...

تازه این صورت خوششه 

صورت بدش اینه که شوهرت با میل خودش این کارا رو میکنه و مادرش فقط کاراشو ماسمالی میکنه...

هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه...

چاره چیه آجی چیکار کنم که زندگی من،مثل پدرشوهر و برادرشوهرم رفیق باز نشه ولی شده😭به کسی هم نمیتونم ...

ببین اینا کمبودی داری که میرن شاید مادرشوهرت پدرشوهرتو درک نمیکرده کنترلش میخواسته بکنه نتونسته درست مثل بچه هاش که با کنترل کردنشون داره به خواستش میرسه  تو درکش بکن کنترلش نکن 

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست