2777
2789
عنوان

دوری از خانواده 💔

508 بازدید | 12 پست

سلام .من چند وقتیه که عقد کردم .خانوادم راضی نبودن میگفتن راهش دوره اما من اصلا توجه نکردم با عشق ازدواج کردم و الان انگار تازه از خواب بیدار شدم حرف های مامانم یادم میاد که می‌گفت نرو دوره حالم از خودم میخوره هم خودم خیلی غصه میخورم هم وقتی دارم میام شهر همسرم غم رو صورت مادرم میبینم که داره بزور پشت خنده هاش قایم می‌کنه و این بیشتر حالمو از خودم بهم میزنع خیلی سعی غصه نخورم نمیتونم کارم شده غصه خوردن گریه کردن و تنفر از خودم 😔😭💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشغول به کاری شو هنری، کتاب خوندنی، یا هر چی که بهش علاقه داری

تو فکر راه انداختن کاری هستم خیلی با خودم کلنجار رفتم خیلی سعی کردم با خودم کنار بیام اما دو ماهه انقد غصه خوردم که دیگه نمی‌دونم چیکار کنم 😔

نمیتونی شوهرتو راضی کنی برین سمت مادرت اینا؟

کارش اینجاست و اینجا پیشرفتش خیلی بیشتره برای همین اصلا راضی نمیشه بریم شهر ما با وجودی که شغلش آزاده باهاش بحث زیاد کردم نتیجه نداد

وا یعنی چی.وقتی ازدواج میکنید باید بند ناف روانی رو با پدر و مادرتون قطع کنید.یه شخصیت مستقل عاطفی د ...

من فکر میکردم اصلا وابستگی ندارم اما همیشه همه چی اونجور که فکر می‌کنی نیست دل آدمه خب تنگ میشه 💔

تو فکر راه انداختن کاری هستم خیلی با خودم کلنجار رفتم خیلی سعی کردم با خودم کنار بیام اما دو ماهه ان ...

اگه غصه بخوری به زندگی دو نفرتون هم تاثیر میذاره چون خیلی از کاراتو دیگه با عشق انجام نمیدی، خب این طبیعت زندگیه فرزند یه روز از پیش والدینش میخواد بره،به این فکر کن که تونستی با عشق ازدواج کنی، همسرت دوست داره، اهل زندگیه... 

سخته ولی میگذره😊