2777
2789

سلام دوستای خوبم الان که دارم مینویسم حالم خیلی بده اما بعدازکلی گریه وخودمو به در ودیوارزدن تصمیم گرفتم به خداتوکل کنم وناانیدنشم.خلاصه میگم براتون.من وهمسرم خیلی مشکلات داشتیم وداریم باهم نه ها مشکلات زندگی ومالی البته ناگفته نماند که همسرم خیلی ندانم کاری کرده والانم پشیمانه اما چه فایده...همسرم با خانواده ش قهر بودن من خیلی واسطه شدم که آشتی کنن که نه اونا قبول کردن نه ایشون اصلنم نمیگفتن چرااینجوری شده رابطشون.من فقط فهمیدم اونا به همسرم بدهکارن وفعلا نه دارن بدهیشو بدن نه تلاشی میکنن برای پس دادنش وهردوطرف لج میکردن اونا میگفتن باید به حرفای ما گوش بدی همسرمم گوش نمیداد واونام لج میکردن کلا خودشونم میدونن من این وسط هیچ گناهی نداشتم وندارم حتی بارهام گفتن ما ازتو هیچ بی احترامی ندیدیم وباهاتم مشکل نداریم

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

روزها هی گذشت اینامشکلشونو باهم حل نکردن کل بار رحمت ومشکلات ما تاحدودی گردن خانوادم افتاد.این بین باهم یه معامله کردن همسرمو خانوادم که الان ده ماهه منتظرن پولشونو بده همسرم که ما چندوروز پیش متوجه شدیم کل پولا به بادرفته ورفته پای بدهیش وخودشم تمام این مدت به این در واون در زده تا وام بگیره یاکاری کنه وجورنشده والان خانوادم خیلی عصبانین

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبابد دخالت میکردی بینشون این از این خب

دخالت نکردم فقط میگفتم باهم آشتی کنین ویه موقع منو باعث جداییتون ندونین

بعد که اینو فهمیدیم کلی دعوا وناراحتی پیش اومد من چندماهه خونه ی پدرم هستم همسرمم گاهی میومد میموند چندروز ومیرفت ما اصلا شرایط اینکه بخوایم خونه خودمون باشیم رو نداشتیم خانوادم گفتن بیا اینجا تااوضاع درست میشه

همسرم رفت دیگه خانوادمم کلی ناراحتی وهمه ناراحتیا سرمن خالی سد ولی میدونمم حق دارن گفتن به مادروغ گفته.الان شوهرم هیچی نداره فککنین طلاهای من رفت.ماشینمون.پول خانوادم هیچی نداریم 

بعدمنم بامادرش تماس گرفتم جریانو گفتم وایشونم خیلی ناراحت شدن وگفتن حل میشه نگران نباش وازاین چیزا

همسرم رفت دیگه خانوادمم کلی ناراحتی وهمه ناراحتیا سرمن خالی سد ولی میدونمم حق دارن گفتن به مادروغ گف ...

خب

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

الان درد دل کردی یا سوال داری؟

هردو.هنوز به سوالم نرسیدم دارم بقیشو میگم 

بعد برادر بزرگش زنگ زد گفت مااین چندوقت کوتاهی کردیم ومن شنیدم چیشده وازاین حرفا من قول میدم مشکلات حل میشه من میام صحبت میکنیم.الان قراره بیاد صحبت کنه وبدهیارو پس بدن چون که خودشون به همسرم بدهکارن مال چندسال پیشه

قراره خونشون رو بفروشن وبدهی همسرمو به خانوادم بدن بجای بدهی که خودشون بهش داشتن وگفتن یه خونه هم میگیرن چون ازاول عروسی هزارتومنم خرج نکردن چون خونه ای که ماتوشیم مال فامیل منه وامسال خونه ش رو میخواد

منم گفتم من خیلی زحمت کشیدم وپشت پسر وبرادرتون بودم وازاینکه الان همه ازمشکلاتمون باخبر شدن خیلی ناراحتم ولی حالا که اینجوری شده من که چندماهه خونه ی پدرمم بازم اینجا میمونم تابدهیارو به خانوادم پس بدین وخونه عوض بشه بعد برمیگردم زندگی میکنم

بااین همه دروغی که شنیدم بااین همه بی مهری ومشکلات بازم نمیخوام زندگیم خراب بشه.میخوام زندگی کنم اما باید این شرایط فراهم بشه.الان همسرم یه ماهی هست یه کار پیداکرده که حقوقش برامون کافیه من هرجی پول داشتم خودم این وسط رفته ابروم پیش خانوادم رفته الان سربارشون وبدهکارم هستیم.